McCloud1978's Logboek, 12 mei 22

Had eigenlijk een foto willen plaatsen van mijn heerlijke wrap met veldsla, gerookte zalm, zoetzure komkommer en ui met honing mosterd dressing. Maar kom net thuis en mijn aanstaande heeft het gewoon zonder pardon allemaal opgegeten! En nu ben ik HANGRY!!!

Bekijk Dieet Kalender, 12 mei 2022:
631 kcal Vet: 26,00g | Eiwit: 19,00g | Kolhy: 73,00g.   Diner: Hello Fresh Stamppot met Rode Bieten, Feta en Hazelnoten. meer...
327 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
aaaargh!! helpt het om de relatie te verbreken en naar de Febo te rennen?? 😇 
12 mei 22 door lid: Elfje69
Nou Elfje, dit is een doorlopend twistpunt dat hij alles opvreet wat hij tegenkomt. Ook dat je dingen voor het avondeten had gehaald en hij dat dan zonder iets te zeggen al op heeft. Het klinkt misschien heel kinderachtig, maar ik ben nu zo boos! Zit iedereen verrot te schelden die in mijn buurt durft te komen.... Zou maar even een ommetje maken en het loslaten. 
12 mei 22 door lid: McCloud1978
Eet je je aanstaande op 🤣🤣🤣 
12 mei 22 door lid: Gerrika G
Via via eten 
12 mei 22 door lid: McCloud1978
Ik kan me voorstellen dat je het bloedirritant vindt 😔. Als een ommetje je kan helpen zou ik dat zeker doen, beter nu dan in de zeikende regen 💪🏼. 
12 mei 22 door lid: Elfje69
Als huwelijkscadeau vraag ik een minikoelkastje met een slot erop 
12 mei 22 door lid: McCloud1978
Oh vreselijk 😂 Dat doet die van mij ook! En uit de pan vreten als ik aan het koken ben, daar kan ik ook helemaal hels van worden. Ik heb nu een la in de koelkast en een stuk plank in de voorraadkast. Alles wat daar in/op ligt moet ie van af blijven. En dat gaat goed want het is niet bewust. Dus bewust maken die kerel van je! 
12 mei 22 door lid: SabineS85
Oei daar zou ik ook hangry van worden🤭. Snel iets anders bedenken  
12 mei 22 door lid: asjege
Dank je, Sabine, heb dat hier ook meteen ingeregeld. Benieuwd of hij dan ook echt van de snoep op mijn plankje af zal blijven. Ik kan er weken mee doen, ben niet perse van het zoet. Hij kaant het in een paar minuten op. Ligt hier dus verstopt, maar nu dan wel open en bloot op mijn plank. 
12 mei 22 door lid: McCloud1978
Ik ben heel benieuwd! Voor mij werkt het. Wou ik s’avonds een paar spekknabbels en toen was de zak aangepakt en niet goed afgesloten en dus taai. Toen in diezelfde week ook nog mijn eiersalade en mijn 2 stukjes kokoskoek pleite waren heb ik dit ‘ingesteld’.  
12 mei 22 door lid: SabineS85
Zooo herkenbaar! En ipv sorry zeggen, geeft hij mij nog het gevoel dat ik van kleine dingen iets groots maak. Onschuld zelve. Voel ik me uiteindelijk nog schuldig. Het is nu klaar, hoor! 
12 mei 22 door lid: McCloud1978

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


McCloud1978's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.