SabineS85's Logboek, 28 mrt 22

Ik snap er niets van. Twee keer lekker uit eten geweest dit weekend, met grote stukken vlees en witte wijn. Drie dagen achter elkaar een stuk koolhydraatarme maar toch calorierijke monchoutaart en gisteren/vandaag is ook nog mijn eisprong.
75,7 kg Tot nu toe verloren: 26,3 kg.    Nog te gaan: 3,7 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 28 maart 2022:
1341 kcal Vet: 102,00g | Eiwit: 92,35g | Kolhy: 7,29g.   Lunch: Gemberpoeder, Knoflookpoeder, Chilipoeder, Jean Bâton Belgische Mayonaise, AH Kipdrumsticks Naturel, Ei, Streeckgenoten Filet Americain, Leev Biologische Low Carb Crackers Lijnzaad . Diner: Action 0% Sauce Caesar, Lidl Rookworst, Jean Bâton Belgische Mayonaise, AH Kropsla, Ei, Streeckgenoten Filet Americain, Leev Biologische Low Carb Crackers Lijnzaad . Snacks/Andere: AH Para Noten. meer...
1844 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...
Gewichtsafname van 1,1 kg per week

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Misschien weeg jij juist minder met je eisprong? Dat heb ik meestal met mijn menstruatie. Als je maar genoten hebt! En als je evengoed een calorie tekort hebt gehad, kun je evengoed afvallen. 
28 mrt 22 door lid: keto_danny
Normaal gesproken ga ik 3 tot 5 ons de lucht in met mijn eisprong. Ik vermoed dat ik zaterdag ruim over mijn calorieën heen ben gegaan met overdag wat tussendoortjes en met het uit eten een visplankje vooraf van gravad lax, tonijntataki en gamba’s in knoflookolie en een hoofdgerecht van shortrib, ossenhaas en buikspek en een salade met olijfolie maar gisteren heb ik de hele dag gerepeteerd voor een straattheatervoorstelling waarbij ik 9km heb gelopen. Daarna echter wel weer een groot stuk gestoofd rundvlees met salade, 2 glazen sauvignon Blanc en een glas champagne. Dus misschien ben ik ook wel wat uitgedroogd 😆 
28 mrt 22 door lid: SabineS85
Klinkt op de wijn na, als perfecte maaltijden hoor! En zalm, en tonijn vallen wel onder vette vis, maar hebben weinig calorieën. En je hebt weinig koolhydraten gehad, dan verlies je ook vocht. Maar hé, lekker belangrijk! 
28 mrt 22 door lid: keto_danny
Zo is het 😆 
28 mrt 22 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


SabineS85's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.