annemiek rembil's Logboek, 27 okt 14

Gisteravond gekeken naar een progamma van 2 broers, een tweeling. Zij gingen uittesten wat nu beter is, geen vet of geen suiker. Eindconclusie : je hebt beide nodig. Het is de combinatie van die 2. Dus alleen vetloosdieet is net zo goed/slecht als suikerloosdieet. Het beste is om alles te eten, jaja, ook koolhydraten. Maar dan niet samen. Dus, cake, chips kant en klaar voedsel en snoep en koek. Nou, dat wisten we eigenlijk al, maar niet dat de combinatie het juist verknalt. En je het los gewoon kan eten. Maar ja, wie eet nu suikerklontjes of boterklontjes ? Ook was het juist die combinatie dat mensen verslaafd laat worden.

Bekijk Dieet Kalender, 27 oktober 2014:
951 kcal Vet: 9,54g | Eiwit: 64,57g | Kolhy: 148,91g.   Ontbijt: Aldi Magere Perzikkwark. Lunch: Aldi Turks Brood, Kaas. Diner: Iglo Field Fresh Rode Kool met Appeltjes, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), SoyGood Vegetarisch Gehakt. Snacks/Andere: Mandarijn, Aldi Magere Perzikkwark, Snack A Jacks Caramel, Snack A Jacks Caramel, Lidl Magere Melk. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Ik heb het ook gezien, vond het heel interessant zeker omdat ik nu door het lijnen veel met eten bezig ben. Ik ben veel minder koolhydraten gaan eten (geen koek, snoep, chips, veel minder brood/pasta en rijst) en calorieën gaan tellen. Heb gemerkt dat ik niet zonder koolhydraten kan, de juiste dan maar dat minderen van de slechte me erg geholpen heeft om uiteindelijk de tien kilo kwijt te raken. Natuurlijk helpt het als je je inname altijd onder je verbruik houdt en daar vind ik deze site ideaal voor. 
27 okt 14 door lid: Yola4466
mag ik vragen hoe dat programma heette en welke zender? ben nu wel benieuwd en wil kijken of met programma gemist kan kijken. Wel fijn dat jullie er zo veel van geleerd hebben en dat je er wat mee kan!  
28 okt 14 door lid: annetje005
Het programma kwam zondag om 18.50 op het NPO Focus is de naam van het programma. De moeite waard om te kijken! 
28 okt 14 door lid: Yola4466

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.