keto_danny's Logboek, 15 jan 22

Keto diner:
Griekse stijl yoghurt 10%, met whey proteïne banaan, pecannoten en chocolade!😋
Ik had mezelf zo druk gemaakt over weer de eerste "dag" écht werken, dat ik ontzettend moe ben.😳
Dus, geen zin meer om te koken....
Fijne avond!😘

Bekijk Dieet Kalender, 15 januari 2022:
1622 kcal Vet: 134,02g | Eiwit: 71,85g | Kolhy: 19,53g.   Lunch: Johma Tonijnsalade, Johma Zalm Salade, Leev Biologische Low Carb Crackers Lijnzaad . Diner: Xucker Milk Chocolate Salted Caramel, Body & Fit Whey Perfection Strawberry, AH Barista Kokos Soja, Alesto Pecannoten, De Zaanse Hoeve Griekse Yoghurt 10%. Snacks/Andere: Magische koekjes. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
En viel het mee of viel het tegen? Ennehh groot gelijk dat je geen zin hebt om te koken, heb ik vaak ook niet na een flinke werkdag 🤷‍♀️ Niets mis met het jezelf makkelijk maken. 
15 jan 22 door lid: MDW80
Ik heb maar een uurtje gewerkt 🙈 Maar had mij veel te druk gemaakt van tevoren. En alles was weer gewoon normaal, en niets aan de hand😳 Druk gemaakt voor niks. Maar ja, dat hoort nu eenmaal bij die stomme depressie. 
15 jan 22 door lid: keto_danny
Scheelt het dan voor de volgende keer? Of blijf je je druk maken? Ik zou het eerste denken, wen je eraan en wordt het steeds makkelijker, maar dat is misschien te simpel gedacht? 
15 jan 22 door lid: MDW80
Fijn dat het meeviel🥰 
15 jan 22 door lid: asjege
Het word nog niet steeds makkelijker. Maar dat komt ook dat het autorijden nog met veel angst gaat, door de ptss. En komende week moet ik weer in het donker rijden. En aangezien eigenlijk alles weer opengaat, kom ik ook weer in de file, op de plek van mijn ongeval. Zo blijven er dingen waar ik mij vreselijk zenuwachtig om maak. En het is zo ontzettend druk in de kapsalon, dat ik er erg overprikkelt door raak. Kortom, was voor de lockdown al geen groot succes. En door de lockdown heb ik het gevoel dat ik niet 2 stappen achteruit ben gegaan, maar wel 10 stappen. Ik zal mezelf moeten overtuigen dat dat niet het geval is. Maar eerst zien, dan geloven. En dan nog doe eeuwige twijfel. Het hoort allemaal helemaal niet bij de oude Danny, maar de nieuwe Danny is een totaal ander verhaal....  
15 jan 22 door lid: keto_danny
❤️ gewoon liefde, te moe om er dieper op in te gaan, maar wil je wel steunen., 
15 jan 22 door lid: Dappere-Dodo
Lief Inge ❤️ 
15 jan 22 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.