keto_danny's Logboek, 15 jan 22

Keto diner:
4 leev crackers, 2 met johma tonijnsalade
en 2 met johma zalmsalade!😋
Voor het eerst sinds 4 weken, weer een uurtje gewerkt.🥰
Dus de lunch een beetje simpel gehouden.
Fijne middag!😘

Bekijk Dieet Kalender, 15 januari 2022:
1622 kcal Vet: 134,02g | Eiwit: 71,85g | Kolhy: 19,53g.   Lunch: Johma Tonijnsalade, Johma Zalm Salade, Leev Biologische Low Carb Crackers Lijnzaad . Diner: Xucker Milk Chocolate Salted Caramel, Body & Fit Whey Perfection Strawberry, AH Barista Kokos Soja, Alesto Pecannoten, De Zaanse Hoeve Griekse Yoghurt 10%. Snacks/Andere: Magische koekjes. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 21
Reacties 
Ging het, met de drukte? 
15 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Ik ben nu doodmoe, maar dat was te verwachten. Ik heb mij voor niks druk gemaakt, maar helaas heeft dat wel veel energie gevreten. En ik ben ineens kotsmisselijk, dus ik vraag mij nu af of mijn salades nog wel goed waren 🤢 
15 jan 22 door lid: keto_danny
Je hebt het toch maar gedaan, en gered! Balen van de misselijkheid, als het van de salades komt, shitterdeshit. Weg in de prullenbak ermee en hopelijk trekt het fysiek gauw bij. Waar ik wel ook ff aan moest denken is dat ik bij grote stress soms letterlijk moest overgeven, gebeurd toen ik een baan had die erg veeleisend was en zo niet bij me paste, heb ik dat gehad. (Niet dat jouw baan niet past, maar het stressniveau dat het nu tijdelijk met zich meebrengt) En toen mijn voormalig partner ernstig ziek was, dat ik na ziekenhuis uitslagen (positief en negatief) over mijn nek ging en alle spanning er op de wc uitgooide. Het bestaat ☺️ Sterkte!  
15 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Ik denk dat je gelijk hebt, ik heb mij veel te druk gemaakt. Mijn draaiende maag is al bijna over 😳 Door de depressie ga ik ook steeds uit van het ergste 😂 Daar moet ik ook mee proberen te stoppen. Maar ik zou vanavond uitgebreid koken, en daar kreeg ik ook stress van. Heb mijn man gezegd dat het niet doorgaat. Hij gaat wat halen, en ik neem een keertje een kom yogurt met toppings😊 Beetje rust in mijn lijf krijgen. En nu lekker jogging pak aan, want ik heb het steenkoud Ga jij nog wat leuks doen dit weekend? Aangezien er weer veel meer mogelijkheden zijn. 
15 jan 22 door lid: keto_danny
Kruip maar lekker op de bank lieverd Hoop dat je je snel weer een beetje rustiger voelt ❤️😘 
15 jan 22 door lid: Nel_69
Goed geregeld. Allebei toch lekker eten maar even geen gedoe en inderdaad rust in het lichaam en de geest brengen. Zeker leuke dingen aan het doen dit weekend, m’n vaste klanten her-inplannen want weer open! 🥳. En kado bonnen inpakken, 10 stuks voor ons lokale ziekenhuis. En mijn kado bon is zo leuk.. Sry dat ik het zelf zeg maar ik vind um geweldig. Het is een zachtroze doos met strik, met luxe vloeipapier erin, een mini massage olietje en tot slot veertjes erin gestrooid… nou ja, waar een mens vrolijk van wordt 😂 Helemaal zoals ik het zelf zou willen krijgen. Dus ik heb enorm plezier hier ☺️ 
15 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Dat klinkt ook heel erg leuk! Wat heb je voor winkel? 
15 jan 22 door lid: keto_danny
Geen winkel hoor, een massage praktijk. Dus mede-contact-beroeper. Heb je t al weer warm? Anders soepje ipv yoghurt? 😁. Fijne en rustige avond!  
15 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Wat leuk een massage salon, lijkt mij heerlijk om lekker gemasseerd te worden. En ik ben weer warm! 
15 jan 22 door lid: keto_danny
Goed zo, weer warm. En wat let je om een massage te boeken voor jezelf? Heel heilzaam en een prima vorm van zelfzorg. Weet zeker dat veel praktijken staan te springen om je te ontvangen want we hebben allemaal 3x in lockdown gezeten inmiddels 😅. Tipje nog, het is persoonlijk maar ik vind haptische massage 1 van de fijnste om te ontvangen om tot rust te komen, me bewust te worden van wat ik allemaal in m’n lijf heb vastgezet en uit mijn hoofd te geraken. Als ik dat vroeger had gekend dan was ik niet tot stress-kotsen geraakt vermoed ik. Had ik een sessietje op z’n tijd gepland 😄 
15 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Ik heb nog nooit een massage laten doen. Behalve bij de fysiotherapeut. Maar denk altijd dat ze hier in Amsterdam alleen maar vage tentjes hebben 😳 
15 jan 22 door lid: keto_danny
Ok, Dan bij deze de snelcursus “hoe vind ik een betrouwbare massagepraktijk”. Heb je notitieblokje bij de hand? Er is een verschil tussen masseur en massagetherapeut, maar geen van beide is beschermde term. Iedereen mag zich zo noemen. Wil je met lichaamsbewustzijn, ademhaling, langdurige klachten op fysiek en psychosociaal gebied aan de slag? Zoek een massagetherapeut die aangesloten is bij bijvoorbeeld VBAG of LNVT. Dit zijn beroepsverenigingen die garant staan voor kwaliteit, opleiding, medische basiskennis etc en als je aanvullend verzekerd bent kun je vaak een gedeelte vergoed krijgen. Je bent niet na 1 sessie klaar, je gaat meestal een traject aan. Als je googled op “holistisch” of “erkend massagetherapeut” met je woonplaats erbij, dan zit je al aardig in de juiste bubbel. Vaak is de opleiding gedaan bij bijvoorbeeld Holos of de Akademie.  
16 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Wil je een heerlijk uurtje voor jezelf voor diepe ontspanning, het verhelpen van milde klachten zonder al te veel therapeutisch gedoe, ontspanning van je spieren en weer landen in je lijf: dan kun je ook prima bij een goede masseur terecht. Er zijn ook ladies only praktijken en googlen op “ontspanningsmassage” brengt je in die richting op weg. Aangesloten zijn bij een beroeps of belangenvereniging is een zeer grote pré.. denk aan BMS of in het bezit van NGS diploma’s. Als de masseur klachtgericht werkt hoort de praktijk een wkkgz-registratie te hebben. Zo heb je alle vage zaakjes al gauw uitgefilterd.  
16 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Het hangt er dus vanaf wat je doel is, wat je wilt, maar de steekwoorden heb je bij deze. Blijf weg bij alles wat kashmirisch of tantra gericht is, of je moet heel ruimdenkend van aard zijn 😉. Ik zeg niet dat dat slecht is, maar helaas veel kaf onder het koren en dat wil je niet voor je eerste massage ervaring. (Ook niet voor je tweede, derde of tiende). Verder is het een kwestie van uitproberen. Tijdens mijn opleiding ben ik door tientallen mensen gemasseerd en vond ik de geweldige ervaringen op 1 hand te tellen. Daar zaten therapeuten in spé bij, maar ook “gewone” masseurs. Ik ga zelf naar een gewone masseur omdat zij toevallig gewoonweg supergoed is (voor mij), heb klik met haar, is echt heel persoonlijk. Succes met je eventuele zoektocht en mocht je het doen: geniet ervan 🤗 
16 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Bedankt voor alle informatie! Wat is een normale prijs voor een behandeling? 
16 jan 22 door lid: keto_danny
Massagetherapeuten die met vergoeding werken beginnen vaak met 1e afspraak inclusief intake rond de 90 euro. Vervolgafspraken 75 euro. Globaal. Masseurs zitten meestal tussen de 45-65 euro per uur.  
16 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Oh en het is LVNT, te snel getypt, lettertje omgedraaid.  
16 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Misschien is in Amsterdam alles duurder, net als de koffie in Parijs.. dat weet ik niet, ik kom uit de polder 😄. Maar wat ik van docenten en collega’s weet is dat onderstaande redelijk gangbaar is.  
16 jan 22 door lid: DoctorSnuggles
Oeh da's een hoop geld! En dan krijg ik dat (gedeeltelijk) vergoed? Ik heb door de stress namelijk wel steeds een pijnlijk lijf. Maar ik heb momenteel een wia uitkering, dus zit er niet zo breed bij. 
16 jan 22 door lid: keto_danny
Masseur wordt niet vergoed. Massagetherapie kan deels vergoed worden mits je aanvullend verzekerd bent. Dit zal altijd vermeld staan op zijn/haar website. Goed checken en navragen.  
16 jan 22 door lid: DoctorSnuggles

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.