MadCat61's Logboek, 01 jan 22

Gelukkig Nieuwjaar allemaal.

Vanmorgen op de weegschaal viel de schade nog mee MAAR ik ga nu wel weer even loggen en bijhouden wat ik eet. De broeken en rokjes zitten weer te strak :)

De schade is ten eerste beperkt omdat ik de afgelopen drie maanden alcoholvrij ben gebleven. In eerste instantie wilde ik alleen met Ooksober meedoen maar het beviel zo goed dat ik ook de feestmaanden November en December erbij gepakt heb. Gisteren met Rivella op het nieuwe jaar geproost.

Ook viel de schade mee omdat ik 1408 miles (= 2265 km) gewandeld, gehiked of gehold heb in 2021. Gemiddeld 6.2 km per dag! Hier ga ik lekker mee door!

Dus deze twee gewoontes in mijn levenstijl neem ik gewoon weer mee in 2022. Maar ik wil ook weer wat bewuster omgaan met wat ik eet. Ik lijk niet al te goed te reageren op teveel brood, pasta en andere carbo's. En die appelflappen en oliebollen helpen natuurlijk ook niet.

Het is prachtig weer hier. Ga na het aftuigen van de kerstboom weer even lekker erop uit! Het is ook wel lekker om het huis weer "normaal" ingericht te zien. Bovendien gaan we over een paar dagen weer reizen voor langere tijd en wil ik het huis op orde hebben.

Een fijne dag allemaal.

Bekijk Dieet Kalender, 01 januari 2022:
1390 kcal Vet: 54,13g | Eiwit: 42,34g | Kolhy: 187,77g.   Ontbijt: Koffie, Oliebol. Lunch: Rozijnen, Appel, Koopmans Bladerdeeg Origineel. Diner: Konings Yoghurt Griekse Stijl 10% Vet, Activia Aardbei, AH Vegan Krokante Schnitzel, Gekookte Bieten (Vers), Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt). Snacks/Andere: Speculaas, Gemberthee, Rivella Rivella, Mandarijn. meer...
1751 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MadCat61's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.