annemiek rembil's Logboek, 06 aug 14

Tja, diner was chinees. Zie het morgen wel :((

Bekijk Dieet Kalender, 06 augustus 2014:
455 kcal Vet: 14,68g | Eiwit: 32,41g | Kolhy: 47,11g.   Ontbijt: Markant Beschuit Naturel, AH Magere Yoghurt. Lunch: Beemster 30+ Oude Kaas, Aldi Rijstwafel, Aldi Rijstwafel, Zachte Salami, AH Volkorenbrood. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Chinees hoeft niet slecht te zijn, wanneer je wilt afvallen. Het blijft allemaal met de menu keuze te maken... Tjap Tjoj, soepje en wat kip... heerlijk en niet ongezond.  
06 aug 14 door lid: NandaOnverwagt
(Afhaal) Chinees zit vol met suiker in bijna alle gerechten. Dit is toch niet echt gezond te noemen 
07 aug 14 door lid: L3and3r
Bovendien zit daar vaak ve-tsin in. Als je na een groot bord chinees voer nog honger hebt komt dat daardoor (ve-tsin is een hongeropwekker...). Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet af en toe een fijne babi pangang mag eten, hoor! Maar wellicht is dit nuttige info...  
07 aug 14 door lid: Tantepanda
Alleen mihoen met beetje pindasaus gegeten, vlees eet ik niet. En, ja, bloem kool met aardappelen is gezonder, maar soms komt het zo uit . 
07 aug 14 door lid: annemiek rembil
De vetsin was ik inderdaad nog vergeten. Dat is pas echt rommel 
07 aug 14 door lid: L3and3r
elke dag is niet goed, werkt deprimerend als je je best hebt gedaan, en je ziet dat er iets bij gekomen is, ipv af, succes 
07 aug 14 door lid: deovenist
Af en toe ongezond is best lekker, geniet van die enkele keer en ga dan gezond weer verder. Houdt het afvallen leuk, want dat is het ook, je hebt een mooi doel voor ogen. 
07 aug 14 door lid: Rode Vamp
Dank je Rode Vamp. Je moet er ook geen halszaak van maken. Als ik steeds nee moet zeggen tegen mijn man, is het voor hem ook niet leuk meer! En, anders is het ook moeilijker vol te houden. Iedere dag wegen kan frustrerend zijn, maar je ziet ook wanneer het fout ging. Kan ik er meteen op inspelen. En, iedere dag een beetje, houd de moed erin. Werkt voor iedereen anders denk ik. Bedankt allemaal ;)) 
07 aug 14 door lid: annemiek rembil
Dat is niet waar. Je lichaamsgewicht schommelt. Zeker als vrouw zijnde, heb je af en toe een lichter/zwaarder gewicht (door bijv. menstruatie oid.). Je moet je dus niet iedere dag wegen, want dit geeft geen secuur beeld van je werkelijke gewicht. 
07 aug 14 door lid: Moonandstars
1 x per week geeft zelfs schommelingen, maar dat is meer dan genoeg om een trend te zien. Kijk maar naar mijn gewichtsgeschiedenis. Vanaf februari elke vrijdagochtend gemeten op precies dezelfde tijd. 
08 aug 14 door lid: L3and3r

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.