vandiknaarfit's Logboek, 29 apr 21

update: had het even druk door de gezondheid van mn dochter, en online sieraden verkoop! morgen ga ik naar de dietist! 6 weken 8kg lichter is de belofte als je ook sport natuurlijk. ik ben beniewd toen ik 21 jaar was wog ik 68 kg. momenteel weeg ik rond de 88, en was 95. ik hoop het cijfer 7 van de 70 te zien al is het 79 kg. ik wil de zomer slanker zijn. mooi zijn en wil geen ogen op me gericht door mn gewicht. ik wil naast mijn geliefde net zo leuk uitzien en niet als een ene beer of olifant.

zal ik jullie mee nemen in de de komnde 6 weken, mn dieet delen? menu's delen?
wens me geluk

33 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik zit er een beetje tussenin qua gevoel, ligt aan hoe ik me voel die dag. Als jij je al een olifant voelt dan val ik in de categorie walvis/mammoet 😂 😬🙈 Waar het op neer komt is dat je jezelf moet waarderen als mens, ik ben veel zelfverzekerder nu ik dik ben dan toen ik was in mijn dunne jaren. Ik dacht zelf dat dat ook door de leeftijd was gekomen maar ik ken toch nogal wat onzekere mensen van mijn leeftijd. Ik ben wie ik ben, je uiterlijk is een omhulsel. Liever mooi van binnen en dik van buiten dan andersom en natuurlijk zijn er dingen die ik nu niet mooi aan me vind maar dat zal met het ouder worden niet minder worden. Accepteer wie je bent, iedere leeftijd heeft z'n charme en voor de toekomst zie ik liever een verrimpeld hoofd met stralende ogen dan een plastic-fantastic hoofd. Verder leuk dat je ons meeneemt in je dieetervaring 😃 
30 apr 21 door lid: PeetjePuk
@Jessmeh Klopt helemaal. Ik heb een lange dunne dochter en ook zij klaagt over dikke benen 😱 Het enge is dat de jonge meiden van nu het maar heel normaal lijken te vinden om aanpassingen aan hun lijf te doen, zo jammer. Zelfacceptatie is ZO belangrijk. 
30 apr 21 door lid: PeetjePuk
Ik ben 62 , en 23 kg kwijt. Maar voel me daardoor wel zelfverzekerder. Heeft alles te maken met zelfbeeld. Als ik voorheen ergens binnen kwam dacht ik dat mensen dachten daar is die dikke. In een restaurant deed ik eerst mijn jas aan als ik naar de wc moest en dus door het restaurant moest lopen. Best zielig eigenlijk.  
30 apr 21 door lid: annemiek rembil
@Jessmeh Je kunt plaatjes delen, screenshot maken en dan als foto invoeren 
30 apr 21 door lid: PeetjePuk
Wat erg Annemiek! Ik vond eigenlijk dat ik er in kleding altijd héél goed uitzag. Als ik mijzelf vergeleek met andere vrouwen van mijn leeftijd, dan zag ik er altijd beter uit. Als je een goed zittend badpak of bikini hebt, kun je er "dik(ker) ook heel goed uitzien. Als je zelfverzekerd bent, dan straal je dat ook uit. Dat maakt je mooi. Maar mijn ouders hebben dan ook altijd tegen ons gezegd, hoe mooi wij zijn. Ik denk dat dat enorm veel uitmaakt. Helaas vinden veel mensen je wél een kapsoneslijer als je zelfverzekerd bent. En veel vrouwen zijn jaloers. Zelf benoem ik altijd bij andere vrouwen wat ik mooi aan ze vind. Mede daarom heb ik héél veel vaste klanten in de kapsalon. Zouden meer mensen moeten doen, iedereen is mooi, maar allemaal op een andere manier. 
30 apr 21 door lid: keto_danny
Peetje, ja maar das voor je eigen pagina (bv foto van je eten) ik bedoel als andwoord/reactie bij iemand. Hier dus... dat is er niet.  
30 apr 21 door lid: jessmeh40
Zo is het Danny! 
30 apr 21 door lid: jessmeh40

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


vandiknaarfit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.