keto_danny's Logboek, 18 feb 21

Keto diner:
Varkens ribeye met wokgarnalen,
gebakken wortelpeterselie en broccoli.
Dus "surf and turf"
Ik vond het heerlijk!
Ik had er eigenlijk bimi, met spek er omheen ingepland.
Maar er zaten beestjes in de bimi🤢🤮
Fijne avond!😘

Bekijk Dieet Kalender, 18 februari 2021:
1383 kcal Vet: 103,34g | Eiwit: 88,06g | Kolhy: 18,90g.   Lunch: Eiwit, Peak's Free From Psyllium Fibres, AH Gebroken Lijnzaad, Pit&Pit Amandelmeel, AH Sesamzaad , AH Zonnebloempitten, AH Olijfolie Mild, AH Pompoenpitten, Peak's Free From Psyllium Fibres, AH Gebroken Lijnzaad, Pit&Pit Amandelmeel, AH Sesamzaad , AH Zonnebloempitten, AH Olijfolie Mild, AH Pompoenpitten, Alesto Walnoten, De Zaanse Hoeve Extra Belegen 48+, Milbona Slagroom , AH Biologisch Appelciderazijn, Lidl Witlof, AH Doosjevol Blauwe Bessen, AH Olijfolie Traditioneel, Eidooier, Roquefort of Blauwe Kaas. Diner: Nevo Broccoli Gekookt, Melkan Roomboter Ongezouten, AH Varkens Ribeye, Nevo Wortelpeterselie, Lidl Wokgarnalen. Snacks/Andere: Pit&Pit Amandelmeel, Hands Off My Chocolate Seriously Dark, Blooker Cacao, AH Roomboter Ongezouten, AH Ei. meer...

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ow nee, beestjes in de bimi. Dat is echt balen! Gelukkig heb je er evengoed wat moois van gemaakt. Fijne avond  
18 feb 21 door lid: Wobbeltje!
Vies hè🤣 
18 feb 21 door lid: keto_danny
Broccoli met spek erom lijkt me trouwens ook best lekker,nu ik er over nadenk. Maar je hebt het al perfect opgelost. Hoe voor het nu, de dag na gisteren, je bezoek aan de salon? Nog veel spanning die eruit kwam of voelt het nog steeds goed? 
18 feb 21 door lid: Wobbeltje!
Vandaag was een veel te drukke dag, er dat kon ik eigenlijk niet aan. Ik raakte een paar keer helemaal over mijn toeren. Maar ik heb geen idee of dat met gisteren te maken heeft. Ik had het zelf zo ingepland. Ik wilde nog wat dingen bakken, zodat ik goede foto's heb voor in mijn e-book. En de wasmachine werd gebracht, en die is mega ingewikkeld. En ik kan mij nog niet goed concentreren. Nou ja, zo'n dag dus😏 En ik ben doodmoe, dat komt wél door gisteren. Morgen naar de tandarts en dan lekker naar mijn ouders. Lekker laten verwennen😊 Dus écht even een rustig dagje. 
18 feb 21 door lid: keto_danny
Wat goed dat je het zag 🤪 
18 feb 21 door lid: annemiek rembil
Hoop dat het meevalt bij de tandarts en dat je daarna een fijne en rustige dag hebt bij je ouders. Het klinkt ook wel als veel na een spannende dag gisteren en dan iets teveel op je bordje vandaag. Knuffel en zorg goed voor jezelf! 
18 feb 21 door lid: Wobbeltje!
@Annemiek, ik dacht eerst al 2 wormpjes te zien in de plastic verpakking. Toen ging ik natuurlijk extra goed kijken, zaten en piepkleine beestjes tussen de blaadjes🤮 @Wobbeltje, ik hoop dat de vervolg behandeling van de wortelkanaalbehandeling meevalt. De eerste behandeling deed helemaal geen pijn. Maar je hoort zoveel horror verhalen. Nou ja, ik zie het allemaal wel. Het spalkje acteer mijn tanden moet eruit, en weer een nieuwe erin, ik moet happen voor een nacht beugeltje, en een wortelkanaalbehandeling. Kortom, ik zit er wel even. 
19 feb 21 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.