keto_danny's Logboek, 27 nov 20

Keto diner:
Courgette spaghetti met kaas/room saus,
en warm gerookte zalmmoot.
En omdat ik veel te weinig calorieën op had,
heb ik als toetje opgeklopte slagroom,
gezoet met coconut drops opgelepepeld😋
Keto is zo zwaar😂
Fijne avond!😘

Bekijk Dieet Kalender, 27 november 2020:
1597 kcal Vet: 141,46g | Eiwit: 54,09g | Kolhy: 18,45g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Melkan Roomboter Ongezouten, Milbona Yoghurt Griekse Stijl, Slagroom, Aman Prana Kokos Meel, White Lady Zuivelspread Naturel, Pit&Pit Amandelmeel, AH Doosjevol Frambozen. Diner: Milbona Slagroom , AH Verse Slagroom, AH Warm Gerookte Zalmmoten Naturel, Courgette TNF, Lidl Grana Padano, Kappertjes. Snacks/Andere: Dolce Gusto Lungo. meer...

40 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Heerlijk! Keto eten niks mis mee😏 dat doe ik ook!💪 
27 nov 20 door lid: Biedo
Ik doe het al 1,5 jaar😊 
28 nov 20 door lid: keto_danny
Hoe bereid jij je courgette spaghetti zonder dat het snotterig wordt?. Het ziet er verrukkelijk uit!! 
28 nov 20 door lid: SnelleEll72
Dit keer was het rauw, maar dan eet je dus koud. Normaal bak ik het droog in de pan, met zout erop. Maar zodra de saus erop gaat, word het dan altijd weer een beetje nat. 
28 nov 20 door lid: keto_danny
Wil ook starten met keto maar persoonlijk vind ik het best lastig om hiermee te starten. Weet niet goed hoe/waar te beginnen. Heb je tips? ☺️ 
29 nov 20 door lid: Cynthia254444
De beste tip is, de startgidsen van the new food bestellen. Ik heb mijzelf wekenlang ingelezen. De website van waymadi geeft ook veel goede info. Maar één ding, ketogeen eten, werkt alleen als je ook van plan bent om het te blijven doen. Ga je daarna weer volop koolhydraten eten, dan kom sowieso weer flink aan. Reken maar op zo'n 5 kilo extra. 
29 nov 20 door lid: keto_danny
Het lijkt erop dat òf de site is vernieuwd, òf dat ik mezelf zonder weten op gesloten profiel heb gezet. Zou niet eens weten hoe ik dat moet doen, laat staan dat ik zou weten hoe dat dan terug te draaien. 😳 Blond van mezelf... 🙈 wie helpt me?? HOE DOE IK DAT?  
30 nov 20 door lid: Suzepluus
Ik zie het Suze! Ik denk dat dat niet lukt vanaf de app, maar alleen als je online inlogt. Als je een bericht van elfje ziet, die weet dat soort dingen meestal. Ellen dus. 
30 nov 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.