Suzepluus's Logboek, 25 nov 20

Een onrustige nacht gehad. Kon eerst niet slapen, aantal keer eruit voor een toiletbezoek, van 3 tot 4 uur wakker gelegen. Kreeg mijn hoofd niet stil. Leek wel een herhaal-lawaaipapagaai.
En uiteindelijk om 8 uur eruit gegaan.
Gelukkig niet moe.
En blij met de weegschaal. Is afgelopen dagen echt alle kanten uitgevlogen, behalve de goede. Maar de aanhouder wint toch.
Een schaaltje kwark met blauwe bessen en flakes.
Op het gemak, krantje koffie, puzzels.
Lunchen: Kippensoep met 3 quinoa-rijstwafels met pindakaas en chocopasta.
De soep is op nu.
Eens kijken wat voor soep ik nu ga bereiden. Of misschien wel een omelet morgen. Of beiden!
Het was vanmorgen heerlijk weer met zon. Vanmiddag bewolkter. Maar toch in de tuin aan de slag gegaan met winterklaar maken. Morgen is regen voorspeld.
Potplanten weg gegooid, de tuineettafel in wintersferen gemaakt met rode bes Gaultheria's, wat andere potplanten veiliger gezet, tegen de kou, de fonteinschaal geleegd en de spuit opgeruimd, bladeren in de border en achter het tuinhuis geveegd voor de beestjes, parasolvoeten geleegd en opgeborgen. Kippenhok een extra zitmogelijkheid gemaakt en weer eens op bloedluizen gecontroleerd. Zitten toch nog wel wat van die krengen. Niet veel, maar elke is er een teveel. Dus ook weer even schoongemaakt. Geveegd. Ben bezig gebleven tot ik het koud kreeg.
Nog een kop koffie en op de loopband gegaan, 45 minuten, 3.3 km.
Avondeten was een makkie, de rest van de Traybake opbakken.
Ondertussen de stoofperen geschild, die staan nu te pruttelen en het huis ruikt heerlijk.
Kort boodschappenlijstje gemaakt. Lief is bijna jarig en wil behalve met dochter het diner bereiden, ook een appeltaart bakken.
Morgen denk ik doen. De boodschappen!
Nu lekker verder puzzelen online.

Bekijk Dieet Kalender, 25 november 2020:
1416 kcal Vet: 65,44g | Eiwit: 75,03g | Kolhy: 126,26g.   Ontbijt: Jumbo Blauwe Bessen Diepvries, Jumbo Franse Kwark Vol, Thee, Leidingwater, Jumbo Special Flakes Naturel. Lunch: AH Biologisch Rijstwafels Quinoa, De Hete Ketel Kippensoep met Stukjes Kip, Gwoon Melk Chocopasta, Thee, Jumbo Pindakaas American Style. Diner: Knoflook, Jumbo Ovengroente Kastanjechampignon en Broccoli, Jumbo Bistro Mini Krieltjes, Jumbo Wok Garnalen Knoflook, Citroen, Olijfolie. Snacks/Andere: Jumbo Knabbelspek, Thee, Koffie met Melk, Kefir. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.