Winanda!'s Logboek, 11 aug 20

Hallo lieve vrienden en volgers,

Sinds kort heb ik een vriend (jaja, hoe is het mogelijk🙊). Het is echt een schat van een jongen en hij accepteert mij en mijn 'bijzondere' eetpatroon, maar ik merk dat ik het toch lastig vind om die juiste balans tussen mijn vriend een eetgewoonte te vinden. Voornamelijk omdat er veel tijd besteed wordt aan mijn eetpatroon, en ik ben bang dat het op langere termijn voor problemen gaat zorgen...

Wat is jullie mening hierover?

Bekijk Dieet Kalender, 11 augustus 2020:
2084 kcal Vet: 54,04g | Eiwit: 192,12g | Kolhy: 181,84g.   Ontbijt:  Water, AH Kaneel, Fair Trade Cacaopoeder, Vernieuwd, Jumbo Magere Melk, Jumbo Magere Franse Kwark, Lidl Nederlandse Scharreleieren, AH Bio Havermout, AH Grove Havermout. Lunch: Crownfield Havermout, AH Kaas Belegen 20+, Statesman Tonijnstukken in Water, Lidl Nederlandse Scharreleieren, Lidl Nederlandse Scharreleieren, Aldi Extra Volkorenbrood, Minder Zout, de Breabakker Fries Roggebrood. Diner: Belbake Zelfrijzend Bakmeel, AH Zilvervliesrijst, AH Kidney Bonen, AH Winterpeen, Dirk Gehakte Spinazie, Lidl Nederlandse Scharreleieren, Dirk Kipgehakt, Den Eelder Boeren Karnemelk. Snacks/Andere: AH Ongezouten Cashewnoten, Aldi Kipfilet, Kiloverpakking, AH Winterpeen, AH Komkommer, Smaakt Speltwafels, AH Kaneel, Fair Trade Cacaopoeder, Vernieuwd, Jumbo Magere Franse Kwark. meer...

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat leuk Winanda, geniet ervan! Hij zegt dat hij het accepteert, dus....vertrouw je hem? Dan heeft het geen zin om de rem erop te zetten zodat je je kan bezig houden met angst. Is ook zinloos want niemand kan voorspellen hoe het gaat. Bovendien staat die rem er dan ook op, op de momenten dat je kan genieten. En dat is heel jammer. Dus leef en geniet, voluit!  
11 aug 20 door lid: Tijmpje
Geen problemen bedenken die er niet zijn hoor. Geniet gewoon van je verliefdheid en mocht er ooit in de toekomst wel een lastig moment of discussie over ontstaan dan is het op dat moment vroeg genoeg om er over na te denken óf en hoe je daar wat aan wilt veranderen.  
11 aug 20 door lid: mo.mo3
Super leuk! Geniet van elkaar en idd problemen over het eten zijn er niet dus ook niet over gaan nadenken want hij accepteert het toch! Gewoon geniet! 
11 aug 20 door lid: dani.p2
Ik zie nu dat je 46 kilo wil wegen. Ik kan mij eerlijk gezegd wél voorstellen dat hij daar een probleem van gaat maken. 46 kilo lijkt mij erg weinig. Hoe lang ben je? 
11 aug 20 door lid: keto_danny
Bespreekbaar blijven houden!! Dan komt het vanzelf goed!! 
11 aug 20 door lid: Ger10e
Leuk Winanda, geniet van de 🦋🦋🦋🦋🦋🦋 
11 aug 20 door lid: annemiek rembil
Leuk voor je! Genieten meid! 
11 aug 20 door lid: linshelu
Wat leuk Winanda! 😊 Misschien mis ik iets, maar ik begrijp niet goed wat je bedoelt met dat er veel tijd wordt besteed aan jouw eetpatroon: door jullie, door hem of door jou?  
12 aug 20 door lid: NB56
Bedankt voor jullie mening allemaal! Jullie hebben inderdaad een punt: ik moet me niet zo druk maken om problemen die er (nog) niet zijn en genieten van hetgeen ik nu heb. @ynnad: op m'n profiel (bij m'n gewichtennotaties) wordt deze vraag regelmatig gesteld. Als je die terugleest, kom je wss ook de reden tegen waarom ik 46 als streef heb.  
13 aug 20 door lid: Winanda!
Ik heb tot 153 dagen terug alle reacties gelezen, maar geen verklaring gezien? 
13 aug 20 door lid: keto_danny
Gevonden Winanda! Ik moest er wel meer dan een jaar voor terug zoeken. Heftig verhaal! Ik heb het pas ook al eens tegen iemand gezegd die zo laag in het gewicht wil... kijk in de spiegel naar wat je ziet en niet naar de cijfers op de weegschaal. Ik gok, nee, ik weet bijna zeker, dat je er perfect uit ziet!! En nu lekker met en van je vriend genieten van wat er komen gaat! Kijk vooruit en laat het verleden lekker daar waar het is, namelijk ver weg! Zo, zomaar wat wijze woorden op deze koele zaterdagmorgen van tante Inge 😂 
15 aug 20 door lid: Inge van Noord

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Winanda!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.