Dappere-Dodo's Logboek, 05 aug 20

Wat kies jij? Wakker liggen door een veel te warme slaapkamer maar zonder het geluid van jankende “wolven” buiten, of wakker liggen van het geluid van jankende “wolven” met een ietsje afkoelende wind in die veel te warme slaapkamer? Make your choice. Oh ja, wat je ook kiest, één ding maakt geen verschil....MUGGEN!!! 🥵😂😂
*is heel even blij dat ze niet in het binnenland/natuurgebied van Scandinavië zomer viert* hahaha
Nou, als jullie je keuze maken ga ik even mijn mail doorlezen, (of muggen vangen *bedenkt om een paar vleesetende planten te kopen*) en een chippie. Beetje oud geworden, doe al anderhalve week met de zak, maar het is comforting food for now. Eet het echt alleen als ik meerdere dagen veel meer last heb. Maar ik had ook begrepen dat je lichaam ook echt meer behoefte hebt aan zout als het veel bloed verliest? Maar als het meer behoefte heeft aan zout, waarom hebben de meeste vrouwen dan eens in de zoveel tijd juist meer trek in zoet? Morgen maar eens navragen. Mijn eerste vraag tenminste, met die tweede kan ze niks. 🤔😂 En dan hopelijk nog even slapen. Wil niet teveel ‘pammen’ nemen, ik kom er wel mee weg maar de kwaliteit van die slaap die volgt is stukken minder als die van de slaapaanvallen overdag. (Aldus die drie maanden fitbit en twee weken garmin) 🥴 Hoe dan ook, benieuwd naar jullie keuzes.

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wolven tussen aanhalingstekens omdat ze zo klinken, maar aan de kust zijn natuurlijk geen wolven. Toch vraag ik me af, als het domesticated dogs zijn, waarom word er dan niet door iemand tot stilte gemaand.. vossen janken niet toch? Wat hebben we ook al weer nog meer? 
05 aug 20 door lid: Dappere-Dodo
Zo zwart-wit hoeft het toch niet te zijn. Ik zelf zou kiezen voor raam open en oordoppen in. Of raam dicht en een ventilator aan. Er is vast nóg meer te bedenken. 
06 aug 20 door lid: Tijmpje
O, en tegen de muggen een hor in het raam of een klamboe boven het bed of beide. 
06 aug 20 door lid: Tijmpje
Met wolvengeluid en met koel briesje. Ik heb pas een bug a buster(?) gekocht🤪 
06 aug 20 door lid: StefChris
dubbel zoute dropjes helpen ook en hebben niet zoveel calorieën, of drinkbouiilon wat nu echt is aan te raden met dit mooie weer 
06 aug 20 door lid: Smeets1958
Kan niet slapen met geluid van muggen oid. Heb gelukkig AC als het echt te warm is. Maar ik kan me het dilemma wel voorstellen ja. De behoefte aan zout is iig logisch want je verliest meer door transpiratie 👍🏽 
06 aug 20 door lid: AviaMar
Ik zou kiezen voor het briesje + kopen van een klamboe haha. Succes  
06 aug 20 door lid: anouk rogge
Haha, het is inderdaad niet zo zwart wit.. Ik vond mijn keuze tussen die twee wel grappig, op dat moment was het niet anders. De ventilator die ik gekocht had vorig jaar blijkt een en ander mis mee te zijn. Moet een nieuwe worden, maar elk jaar kom ik daar weer achter als alles massaal uitverkocht raakt tijdens de hitte periode. 🥴 🤗 Ja ik ga horren op maat laten maken, een lieve vriend van me al gevraagd, hij zou eens gaan kijken, mijn kozijnen hebben nogal een gekke afmeting schijnbaar, die kan ik niet vinden. Daarnaast gaan mijn ramen naar binnen toe open in plaats van naar buiten, (wat ik tot nu toe overigens óók niet ergens anders gezien heb (al zal het er vast wel zijn)) en hetgeen ik kan vinden moet je allemaal aan de binnenkant van het kozijn bevestigen, en dat paste niet op het moment dat het raam open ging. 🤭 Stefchris, nooit van gehoord, ik ga eens zoeken wat dat is!  
06 aug 20 door lid: Dappere-Dodo
Maar behoefte aan zout is dus niet vanwege bloedverlies maar vanwege vochtverlies? Bouillon ga ik onthouden dankje. Ik drink sowieso veel water. Drop lust ik niet, ik ben volgens zeggen een van de weinige mensen die geen snoep lust. Dat zal voor menig vader en moeder helemaal niet erg zijn denk ik, een kind dat niet wil snoepen. 😅 Iets met pure chocola of melk chocola met noten, eet ik wel heel af en toe als mijn bloedwaarden te laag zijn, maar ik vind het makkelijk om het te laten liggen als om het op te eten. 😅 
06 aug 20 door lid: Dappere-Dodo
Inge, er zijn ook cassettes met horren in rails voor aan de buitenkant op je kozijn. Die kan je dan ook nog open doen als je beddengoed wilt luchten of zo. Denk wel dat je dat door een bedrijf moet laten ophangen. 
10 aug 20 door lid: Tijmpje
Geen nieuws is slecht nieuws? Waar zit je Inge?? 
15 aug 20 door lid: Elfje69
Er doorheen... 😔 Niet zo zeer slecht(er) nieuws, maar alles bij elkaar. Veel stress, spanning, veel vraagtekens op het moment, mijn lichaam reageert schijnbaar niet zoals ze gewend zijn (lekker vaag, iedereen reageert toch anders dacht ik), en daarnaast valt alles me opeens heel erg zwaar. Zeg je dat zo? Ik denk dat ik een beetje op aan het raken ben of zo, het word tijd dat er weer eens een keer goed nieuws en/of duidelijkheid komt. En dan is het ook nog 33 graden, mag je niet in de zon komen, en durf je niet af te koelen bij het strand/bos vanwege de covid, omdat het daar onmogelijk is 2 meter afstand te houden.. 
16 aug 20 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.