keto_danny's Logboek, 05 aug 20

Keto diner:
2 mama Lupe's tortillas, met shoarma,
geraspte kaas, 2 kleine tomaatjes,
een handje pepers uit het zuur.
En zelfgemaakte knoflooksaus,
En zelf gekochte hete saus.
Man, wat was dit lekker makkelijk,
en werkelijk heerlijk!

Fijne avond!😘

Bekijk Dieet Kalender, 05 augustus 2020:
1472 kcal Vet: 106,50g | Eiwit: 89,01g | Kolhy: 20,28g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Walden Farms Maple Walnut , Body & Fit Organic Peanut Butter Crunchy, Body & Fit Egg White Powder, AH Chiazaad, Alpro Amandelmelk Ongezoet. Diner: Mama Lupe's Low Carb Tortillas, De Zaanse Hoeve Extra Belegen 48+, Milbona Griekse Yoghurt, Zaanse Mayonaise, Knoflook, Mosterd, AH Shoarmareepjes. Snacks/Andere: Dolce Gusto Lungo. meer...

34 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Jij hebt het vast onderzocht, welke koolhydraatarme tortilla's vind jij nou het beste, gelet op macro's, smaak en textuur? 
06 aug 20 door lid: Tijmpje
Carbzone, puur voor de smaak! 
06 aug 20 door lid: keto_danny
ziet er echt super goed uit Ynnad ik kijk er naar uit op het moment dat ik net zo ver ben als jij. het dieet bevalt me echt prima voor het eerst in mijn leven heb ik gevoel dat ik dit makkelijk vol ga houden :) 
06 aug 20 door lid: wess020
een vraagje, ik heb gelezen dat men op de keto-manier niet altijd mag eten, tijdelijk. klopt dat? 
06 aug 20 door lid: Smeets1958
u kookt zeer gevarieerd, ik ben alleenstaande en moet toch teveel producten kopen die niet opraken  
06 aug 20 door lid: Smeets1958
Wess, ik ga dit ook mijn hele leven doen. Ik eet heerlijk, en inderdaad zeer gevarieerd. Al vind mijn tante, die diëtiste is, dat het niet gevarieerd genoeg is😳 Wess, zorg er eerst voor dat je fat adapted bent, dan kun je makkelijker wat "dirty" keto dingen eten. Zonder dat je daarvan stagneert, of uit ketose raakt. 
06 aug 20 door lid: keto_danny
Smeets, je kunt het prima alleen doen hoor! Mijn man eet ook alleen s'avonds mee. En dan vaak nog met aanpassingen. Wij kopen dus "standaard" boodschappen, en keto boodschappen. En je kunt best wat je s'avonds eet, de volgende dag als lunch eten bijvoorbeeld. Of invriezen. Ik prep ook vrij veel, en vries dan eenpersoons porties in. Je eerste vraag snap ik niet zo goed? Of je dit een levenlang kunt doen? Ja, met gemak. Brood, koek, snoep, pasta, granen, waren er in de oertijd ook niet hè 😉 Koolhydraten heb je niet nodig. Hooguit die uit groenten. 
06 aug 20 door lid: keto_danny
Thanks, ik ga er naar kijken.  
06 aug 20 door lid: Tijmpje
Er was natuurlijk wel al granen, brood en koek. Maar anders gemaakt als nu 😉 
06 aug 20 door lid: annemiek rembil
Vroeger, vroeger, was er écht geen brood. Granen zijn door de mens ontwikkelt. En heel erg genetisch gemanipuleerd. 
06 aug 20 door lid: keto_danny
Omstreeks 4500 jaar voor Christus schijnt binnen de grenzen van Nederland voor het eerst sprake te zijn geweest van de verbouw van graan. Het was een volksstam die zich tijdelijk in het zuiden van Limburg had gevestigd en daar graangewassen verbouwde. Van een permanente korenproductie is sprake vanaf het moment waarop 1000 jaar later vanuit het oosten het volk binnendrong dat ook bekend werd als de bouwers van de hunebedden in Drenthe. bron: http://www.bakkerijwiki.nl/index.php?t=2&h=4&s=2 
06 aug 20 door lid: Tijmpje
Daarvoor at men wel al de zaden van grassen (de voorouders van granen), maar deze waren uiteraard allen langzaam qua koolhydraten, net als boekweit en havermout. 
06 aug 20 door lid: Tijmpje
Precies 
06 aug 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.