[McFatty]'s Logboek, 29 jul 20

Ontbijt : Monchou Taart, Banaan met Frambozen en Citroensap uit de blender, Alpro Go On Natural, 2 Dadels, 2 Paranoten, 6 Amandelen, en een theelepel Amandelpasta als topping. Als ik toch een vreetbui op voel komen, dan maar als ontbijt gebruiken.

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Haha, lekker hoor. Stopt het dan daarmee, of hou je het de hele dag?  
29 jul 20 door lid: annemiek rembil
Hier blijft het (waarschijnlijk) wel bij, als ik trek heb in wat zoets en dan niet pak waar ik trek in heb, dan ga ik snaaien en eindig ik alsnog met datgene waar ik trek in had. Vannochtend had ik trek in Monchou taart, dus dat heb ik er dan gewoon maar in verwerkt anders ga ik het de hele dag proberen te vermijden en alsnog toegeven🤦🏻‍♀️ vanmiddag ook nog naar de bios, kan me gelukkig wel enigszins inhouden met de zoute popcorn haha. Word dus gewoon een wat betere lunch en diner 
29 jul 20 door lid: [McFatty]
Fijn dat je dat kan. Als ik wat neem en ik heb nog het in huis, vind ik het lastig om niet méér te nemen.  
29 jul 20 door lid: annemiek rembil
Ik zorg vaak dat ik best wat eet tijdens mijn ontbijt/lunch/diner zodat ik al minder honger heb, ik ben een enorme snoepkont en hou ook echt wel van chips dus heb regels voor mezelf opgesteld. Vrijdag 1 zak chips halen, als die op is is het jammer. Verder koop ik zelf niet echt veel koekjes of zo, maar pak ik er wel eens een van me vader of zusje. Scheelt dat ik vaak weg ben van huis (stal) of aan het gamen ben 😃 doe ook aan IF en na 18:00 wil ik het liefst niks meer eten en dan zo lang mogelijk vol houden in de ochtend. 
29 jul 20 door lid: [McFatty]
Knap van je 👍🤗 
29 jul 20 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


[McFatty]'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.