Dappere-Dodo's Logboek, 26 jul 20

🤔 Wat kan ik hier nog bij eten? Avond eten ga ik zo heel snel halen, over 40 minuten sluit de supermarkt! Waarschijnlijk ben ik al weg voor jullie dit lezen, maar toch.. Dan kan ik het misschien morgen beter doen. Het ontbijt sloeg nergens op, maar ik was té misselijk. Nu heb ik trek!

Bekijk Dieet Kalender, 26 juli 2020:
980 kcal Vet: 37,18g | Eiwit: 68,70g | Kolhy: 80,10g.   Ontbijt: AH Biologisch Ossenworst, AH Rookkaas 40+ Chili, Vetvrije Cappuccino. Lunch: AH Rivolo Cherrytomaten, AH Aioli, AH Boeren Donker Volkoren, AH Basilicum, Blue Band Blue Band met Roomboter, Wapenaer Oude Kaas. Diner: AH Rivolo Cherrytomaten, Dodoni Tzatziki, Knoflook, AH Gekookte Bulgur, Rode Paprika, AH Spitskool, De Vegetarische Slager Vegetarische Kip-Shoarma. meer...

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Misschien wat kwark, met eventueel wat fruit 🤗 
26 jul 20 door lid: annemiek rembil
Is het nog gelukt lieve Inge?  
26 jul 20 door lid: csiersma
Avond eten halen is wel gelukt. Had bijna rechtsomkeer gemaakt omdat het gigantisch druk was.. De vegetarische shoarma die ik wilde hadden ze alleen nog maar van huismerk, die bleek ik echt niet lekker te vinden! 😖😖 De helft die ik op mijn bord had dapper opgegeten maar de rest toch echt weg gegooid. Brood was zo’n beetje op daar, een zakje mini krentenbollen dan maar. Kan over twee dagen weer terug dus. 😂 Ik had gepland om net als de lunch die ik vanmiddag kreeg met kaas tomaat en basilicum te beleggen, maar ik weet niet of dat lekker is op een krentebol. (Denk spontaan terug aan een bizarre combinatie met krentenbol die ik een paar weken terug een vriend zag nemen) 🤢😂 Ik heb wel yoghurt en ananas gekocht, dus eventueel zo mijn calorieën nog een beetje ophogen. Berichtje is nog niet gelukt, heb het verschrikkelijk druk gehad. 🥺 Sorry lieverd. Hoe is het met jou nu? 
26 jul 20 door lid: Dappere-Dodo
Geen sorry nodig liefje. No pressure 😘 Balen van de vega shoarma haha is maar niks als het niet te vreten is. En heb je het nog geprobeerd op een krentenbol?  
27 jul 20 door lid: csiersma
Geen sorry nodig liefje. No pressure 😘 Balen van de vega shoarma haha is maar niks als het niet te vreten is. En heb je het nog geprobeerd op een krentenbol?  
27 jul 20 door lid: csiersma
🥰 de kaas wel op de krentenbol gedaan, tomaat en basilicum niet. 😂 Misschien probeer ik dat ooit nog hoor, ik probeer soms de gekste dingen uit.. Enorm veel pijn gehad vandaag, lange werkdag en laat avond gegeten, dus ik ga lekker slapen. Dat was wel een aanrader trouwens! Flammkuchen (zoiets) 🙈 Met creme fresh, geloof dat ik 5 soorten groenten gebruikt heb, haha, en een blikje tonijn, en geraspte cheddar kaas. Echt genoten!  
27 jul 20 door lid: Dappere-Dodo
Juist door die gekke combi's te proberen kom je tot verrassend goede dingen hihi! Haha goed bezig. Hopelijk heb je een goede nacht. Slaap lekker wijfie 😘😘 
27 jul 20 door lid: csiersma
Flammkuchen? Heeeerlijk! Zelf gemaakt? Wat goed van jou . Hoe heb je dat gemaakt? Ik at het in Duitsland, vond ik zó lekker 😋 
27 jul 20 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.