Vecasimic's Logboek, 23 jul 20

Op hoop van zegen. Back to TRF.

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik kan het niet lezen😳 
23 jul 20 door lid: keto_danny
Doktershandschrift 🤷🏽‍♀️ 
23 jul 20 door lid: annemiek rembil
Ook geen idee wat TRF is?!😳 
23 jul 20 door lid: keto_danny
Toch een tijdje bezig geweest om te proberen hier iets van te maken... Zomerfruit, ijs, honing... 1450 naar 1150..TRF gegoogeled. Maar eh, leg uit?  
23 jul 20 door lid: msieksie
😂 
23 jul 20 door lid: keto_danny
Tegen Rood Fruit  
23 jul 20 door lid: Yoo69
Haha, maar bovenaan staat er juist iets van bosvruchten🤔 
23 jul 20 door lid: keto_danny
Ik haal er nog olijfolie, olijf en amandelen uit, ik denk ijs te lezen, maar dat lijkt me niet echt in Veca z'n patroon te passen... Verder veel afkortingen. Waarschijnlijk iets met HAVer...? TARWe...? 
23 jul 20 door lid: wobbelt
Ik vind het wél vasten. Aangezien je lichaam wel de cellen vernieuwd etc etc. Voor autofagie moet je denk ik langer niets eten. Tot hoe laat dronk je normaal je koffie dan? 
23 jul 20 door lid: keto_danny
Ik dacht inderdaad, dat je gewoon koffie en thee kon drinken tijdens een vast. Waarom heb je eigenlijk zoveel regels voor je voeding? 
23 jul 20 door lid: keto_danny
Och, jij bent véél te intelligent voor mij😂 Ik snap er niks van!😳 Alleen het eerste gedeelte. Maar niemand zal ooit weten, of je ook daadwerkelijk langer leeft. En eet je nu wél lekker? Of eet je alleen zo, omdat het gezond is? 
23 jul 20 door lid: keto_danny
Vecasimic s sorry hoor dat ik je weer bericht ik heb weer een vraagje 🙈 heb je gezien wat er gebeurd in mijn gewicht terwijl ik in een calorietekort zit 🙈😊 hoe moet ik dit nu zien😊 of hoeft de weegschaal niet elke dag te dalen als je in een calorietekort zit? Groetjess 😘 
24 jul 20 door lid: linshelu
Thnx again! Ik heb begrepen dat met vetverlies door cal tekort idd de weegschaal soms niet naar beneden gaat maar op de langertermijn wel..met ups en downs.. gister zoveel trek dat ik bijna 400 cal meer gegeten had en weegschaal wel naar beneden vanmorgen daarbij moet ik zeggen dat ik wel ongesteld geworden ben dus dat zal vast meespelen! 
25 jul 20 door lid: linshelu

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vecasimic's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.