Mystery1971's Logboek, 22 jul 20

Mijn motivatie is ver te zoeken. ik probeer zo hard mijn best te doen, maar het gaat er niet vanaf. Nog steeds zoekende naar wat de beste hoeveelheid calorieën is. ik word er moedeloos van. Ik weet het even niet meer.

Bekijk Dieet Kalender, 22 juli 2020:
1732 kcal Vet: 92,23g | Eiwit: 103,95g | Kolhy: 118,73g.   Ontbijt: Quaker Cruesli Chocolate, Melkan Magere Milde Kwark, Leidingwater. Lunch: Hoogvliet Champignons, Vers, Croma Mild met Olijfolie, Galbani Mozzarella 20 Mini, Hoogvliet Casino Tarwe, Hoogvliet Bourgondische Ham, Hoogvliet Ei (Scharrel) L. Diner: Knorr Enchiladas. Snacks/Andere: de Beste Crème Doublies, Perfekt Extra Puur Chocolade, Slimpie Limonadesiroop Framboos, Zonnatura Venkelthee. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat probleem herken ik. Sinds 21 april ben ik gewoon gezond gaan eten en tel ik geen calorieën meer en ben nu 17 kilo afgevallen in deze korte tijd. En ik voel me geweldig maar wel onder begeleiding 
22 jul 20 door lid: Ingrid jansen1971
Zet hem Op hè! Soms zit het niet in de totale kcal maar het soort kcal 💪🏽 
22 jul 20 door lid: AviaMar
dat herken ik ook frustrerend is dat. Maar weet als je eenmaal hebt gevonden wat bij jou werkt gaat je het echt wel lukken 💪. En tot die tijd niet opgegeven miss is tijdelijke ondersteuning van een diëtist of voedingdeskundige niet zo gek, die kan je miss op weg helpen. 🌹 
22 jul 20 door lid: Annette197
Hoi, dat is makkelijk. Motivatie komt altijd vanuit jezelf. Het helpt misschien om een kleine mind-trick uit te halen: probeer bij het afvallen te denken aan positieve dingen, aan alle redenen waarom je het graag wilt. En bij (teveel) eten aan alle negatieve dingen, alle dingen die je juist niet meer wilt. Misschien helpt dat je over het dode punt heen. 
22 jul 20 door lid: Jeroen.1974
Ik las hier ooit als tip, als je gaat snoepen, eet dit dan in je nakie voor een spiegel 🤷🏽‍♀️ Wat mij in het begin ook hielp, is voor jezelf te denken dat je al slank bent en zo wilt blijven.  
22 jul 20 door lid: annemiek rembil
Haha Annemiek, goeie tip. Werkt denk ik ook goed als je op je werk bent :-) 
22 jul 20 door lid: Jeroen.1974
oeiii de tips van Jeroen en Annemiek zijn anorexia-trucjes! pas daar alsjeblieft mee op, eten moet niet iets zijn waar je schuldgevoelens bij associeert! Het enige wat mij echt heeft geholpen tot nu toe is de gezonde keuze makkelijker maken dan de ongezonde keuze. Zorg bijvoorbeeld dat je altijd een fles water met citroen ofzo bij de hand hebt. zorg dat je zo min mogelijk snoep in huis hebt, maar als je toch zo iets eet, niet oordelen!! daar maak je het alleen maar groter van in je hoofd en wil je het later nóg liever (omdat het niet mag) blijf alsjeblieft zo veel mogelijk een gezonde mindset met eten houden.. 
22 jul 20 door lid: Handige_Hanna
sterkte, soms is loslaten en daarna opnieuw beginnen beter dan maar wat aanrommelen waardoor je de moed verliest.  
22 jul 20 door lid: Sanne1985
@Hanna, alles met mate natuurlijk. Uiteraard bedoel ik niet dat je een negatieve associatie moet hebben met gezonde voeding. Maar deze truc mag je best gebruiken als je van een ongezonde gewoonte af wilt komen. Als je wilt stoppen met roken bijvoorbeeld of met overmatig drinken.  
22 jul 20 door lid: Jeroen.1974
@handige Hanna, denk dat ik daar wel wat mee kan. Ik heb wel altijd water bij mij staan, en ongezonde dingen haal Ik bijna niet. Ik heb alleen een probleem met maat houden. 1 rihstwafel werkt bij mij niet. Dus dat is kastig. merk ook dat ik ga eten als ik me verveel of alleen voel. Probeer nu ook om gewoon bezig te zijn. Als mijn man en zoon thuis zijn, heb ik minder de behoefte om te snacken. En er werd ook gezegd denken dat je al slank bent, maar in mijn hoofd ben ik slank alleen geeft mijn weegschaal en spiegel een ander beeld. Misschien moet ik het ook gewoon ff niet meer noteren. bedankt iedereen. 
22 jul 20 door lid: Mystery1971

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Mystery1971's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.