keto_danny's Logboek, 18 jul 20

Keto diner:
Rode kool 0% van Hak.
Met 150 gram kippendijen.
En en avocado toetje,
met gehakte, gezouten macadamia's😋
Fijne avond!😘

Bekijk Dieet Kalender, 18 juli 2020:
1401 kcal Vet: 104,35g | Eiwit: 90,06g | Kolhy: 18,24g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Melkan Roomboter Ongezouten, Walden Farms Caramel Syrup, Plus Uitgebakken Ontbijtspek, AH Geraspte Mozzarella 40+, AH Ei, AH Geraspte Mozzarella 40+, AH Ei. Diner: Walden Farms Caramel Syrup, Alesto Macadamia, AH Avocado Eetrijp, Bio Today Kokosmelk , Melkan Roomboter Ongezouten, AH Kippendijfilet, HAK Rode Kool 0%. Snacks/Andere: Body & Fit Clean Protein Bar Cookie Dough, Dolce Gusto Lungo. meer...

23 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Fijn he, die 0% van hak! 😉 
18 jul 20 door lid: ♡Tess86♡
Is nog vrij hoog in kh hoor. Maar ik vind het erg lekker. Maar alleen deze hoor, de bietjes hoef ik niet 
18 jul 20 door lid: keto_danny
Ik vind dat jij dit best mag. 😋 Op hoeveel khd zit je nu per dag? Ga je nog ophogen of laat je het zo? Btw, hoe lang duurde het bij jou voor je afgekickt was/de moeilijkste periode door was? 
18 jul 20 door lid: ♡Tess86♡
Vandaag 18 gram. Meestal rond de 20 gram. Met héél soms een uitschieter, naar max 30 gram. Dan ga ik nog niet uit ketose. Maar dat komt omdat ik al héél lang fat adapted ben. Ik ga de kh niet ophogen. Hooguit de calorieën als ik blijf afvallen. Maar ik denk dat ik dat nu voor elkaar heb😊 In de eerste dagen barstte ik van de hoofdpijn, en was vaak kotsmisselijk. Maar als je dan 2 eetlepels augurken zuur/water neemt, knap je al snel op.  
18 jul 20 door lid: keto_danny
Vind het knap hoor.. jeetje.. ik word heel duizelig wanneer ik minder dan 50-80 gram khd neem.. en inderdaad misselijk maar ook enorm moe.. vandaar dat ik nooit doorgezet heb. Ik weet dat ik komende weken weer er doorheen moet, omdat ik al maanden enorm slecht eet, en zie er ook enorm tegenop.. 😒 ga niet onder de 50 gram zitten, maar dan nog kost het me veel moeite. Weet alleen wel dat toen het me (eindelijk) 10 dagen gelukt was niet zoveel te eten, het mensen op viel dat ik veel opgewekter was en helderder uit mijn ogen keek.. kan je nagaan wat suiker allemaal doet.. 
18 jul 20 door lid: ♡Tess86♡
Suiker is puur vergif. Met keto zitten je vetten rond de 75%, dat word dan je brandstof. Dus je kunt niet 20gr kh eten, en dan niet voldoende vet eten. Want dan heeft je lichaam geen brandstof. Dus keto is niet laag in calorieën zeg maar. Vooral laag in kh. Ik vind het heerlijk. Heb nooit meer een opgeblazen buik, laat geen scheetjes meer. Mijn huid is veel beter. En ik heb minder pijn in mijn gewrichten. En een constante energie toevoer. Ik voel mij zoveel beter. Ik ga nooit meer terug. Als je het leuk vind, kun je hier mijn verhaal lezen: https://www.snel-gezond-afvallen.nl/keto-danny/ 
18 jul 20 door lid: keto_danny
Fijn om te horen dat je je zoveel beter voelt! Zal het eens lezen!  
18 jul 20 door lid: ♡Tess86♡
Zo ongelofelijk respect voor jou!!!. wilde dat ik die discipline had!! 
18 jul 20 door lid: SnelleEll72
Haha, dat valt wel mee hoor. Als eenmaal afgekickt bent van de suiker, dan heb je het niet meer nodig. 
18 jul 20 door lid: keto_danny
Oh, ik vergeet het belangrijkste op te noemen! Ik heb nooit meer honger, of een knorrende maag  
18 jul 20 door lid: keto_danny
Oh, maar dat heb ik (vreemd genoeg) ook nooit.. maar geloof dat dit komt omdat het signaal 'kapot' is.. 😬 die aangeeft of je genoeg gegeten hebt (ik kan serieus blijven eten, echt heel erg, dat wint niemand hier van me) of dat ik echt trek heb.. hoop dat dit ook weer bijtrekt met de tijd.  
18 jul 20 door lid: ♡Tess86♡
Trekt niet bij, ik eet ook altijd door! Dat komt omdat wij thuis vroeger ons bord leeg "moesten" eten. Daardoor is mijn vol meter stuk! Ik merk pas veel later dat ik overvol zit. Maar ik plan nu alles al een week vooruit. En eet alleen alles uit mijn schema. Behalve gisteren😂 
18 jul 20 door lid: keto_danny
Nou, precies dat dus.. hier ook. Bord moest leeg. Denk dat ik ook maar weer netjes een weekschema ga maken, al heel lang geleden. Ik kijk nu elke dag waar ik zin in heb, maar geeft denk ik ook meer rust als het al vast staat.  
18 jul 20 door lid: ♡Tess86♡
Heeft mij wel meer rust ja. Vanmorgen kan ik alleen tot de ontdekking dat onze ah voor 10 dagen gesloten was. Toen raakte ik wél in de stress, want ik had álles al gepland. En toen dacht ik, nou Den, je past alles maar aan. En toen zei mijn man, er is er nog eentje vlakbij hoor😂 Toen ben ik daar maar naartoe gegaan 
18 jul 20 door lid: keto_danny
Heeft is geeft😳 
18 jul 20 door lid: keto_danny
Haha, mooi is dat.. fijn dat je er nog 1 in de buurt hebt.. heb vandaag alle 'restjes' opgemaakt, dus voor mij is morgen mijn nieuwe start. Wil tot 100 gram khd, en 2x per dag eten. Vandaag ook nog suiker gehad, dus laat het afkicken maar beginnen.. jee.. 😬🙄 
18 jul 20 door lid: ♡Tess86♡
Spannend, doe je best! En als je hulp nodig hebt, schrijf dat dan hier op Fatsecret! Er is altijd wel iemand die jou wil, en kan ondersteunen. Jij kunt dit😍 Het is mij ook gelukt! 
18 jul 20 door lid: keto_danny
Thanks 😊 Ik heb geloof ik in deze afgelopen dagen al meer opgebiecht en verteld dan ik in al die jaren heb gedaan op fs. Hulp vragen is ook nieuw, want wist het allemaal zelf zoooo goed.. Alleen uitkijken dat ik niet te veel reageer of aanwezig ben hier op fs.. beetje valkuil. Er zijn ook nog andere mensen die net zoveel hulp kunnen gebruiken. Dus, ik ga beginnen, en mezelf ook een beetje inbinden. (ben van nature nogal snel enthousiast en daardoor aanwezig 😂)  
18 jul 20 door lid: ♡Tess86♡
Nou, van mij mag je hoor. Je bent wie je bent! Ik ben ook nogal aanwezig, ik denk dat bijna iedereen hier wel weet wie ik ben😂 Jammer dan! 
19 jul 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.