Oooooo, wat ruikt dat lekker die kokosbollen. Even wachten nog tot het afgekoeld is.
|
1205 kcal
|
Vet: 68,92g | Eiwit: 62,79g | Kolhy: 92,66g.
Lunch: AH 100% Pindakaas Naturel, Aldi Speltbrood, Aldi Boerenmetworst, AH Stevig Speltbrood. Diner: Lindahls Kvarg Vanillesmaak, Croma Smeltjus, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Broccoli, Lidl Filetlapjes. Snacks/Andere: Kokosbollen. meer...
|
|
Reacties
200 gram kokosrasp
50 gram erythitrol
50 gram pure chocoladesnips
15 gram custardpoeder
3 middelgrote eieren
Beschrijving
1. verwarm de oven voor op 180 graden
2. meng kokosrasp, ei, custardpoeder en erythitrol goed door elkaar tot een geheel dan de chocoladevlokken toevoegen en mengen.
3. meng bolletjes, ik haal 12 bolletjes uit deze hoeveelheid en verdeel het op een bakplaat.
4. bak 20 minuten.
12 jul 20 door lid: claudet57
|
12 jul 20 door lid: keto_danny
|
Ben heel benieuwd kokosrasp zal wellicht minder droog uit komen dan kokosmeel 😋 ziet er lekker uit iig
12 jul 20 door lid: AviaMar
|
@Aviamar, ik bak deze bollen altijd met de kokosrasp (haal meestal een kilozak bij de toko), had het alleen nog nooit met zoetstof gebakken. (Gewoon recept is met 150 gram suiker) Het is/was heerlijk, gelukkig zijn er nog een paar😊
12 jul 20 door lid: claudet57
|
12 jul 20 door lid: AviaMar
|
1e gezicht dacht ik oliebollen maar blijkbaar nog niet goed wakker. Zien er heerlijk uit Claudet.
15 jul 20 door lid: Yoo69
|
Vorige keer een variant gemaakt met pure chocolade eromheen, was een recept wat hier ook voorbij kwam, een soort bounty, ook super lekker
15 jul 20 door lid: MLin01
|
Mmmm ik kan ze hier bijna ruiken door het scherm heen! Ziet er heerlijk uit!
15 jul 20 door lid: Jude1985
|
15 jul 20 door lid: Doelwillend
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
claudet57's Gewicht Geschiedenis
|