Dappere-Dodo's Logboek, 05 jul 20

Opleving! Haha. Klein wandelingetje door de polder? Flinke stukken onverhard. Bijna twee uur en bijna 10 km verder! 🤭 Was heerlijk! ❤️ Nu moet ik het wel bekopen. Laatste stukje trillende spieren, voelde mijn hersenen bonzen alsof het mijn hart was die in mijn hoofd zat, bij elke ‘bons’ flikkerde het een beetje voor mijn ogen. Deed geen pijn.. (Enge ervaring, kende ik nog niet, geen idee hoe ik het moet omschrijven of wat het was eigenlijk) Nu ff op bed.ik zou moet eten koken maar ik ben verschrikkelijk misselijk.

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zo! Wel veel, misschien ben je misselijk door moeheid? Hoop dat t morgen over is. 💐 
05 jul 20 door lid: annemiek rembil
ken het. normaal liep ik 5 a 6 km. maar om mijn 50 km voor die maand te halen liep ik 16 km. en inderdaad ook misselijk en niet heel fit daarna. wel trots😂🤣😂 maar hou het zeker in de gaten. 
05 jul 20 door lid: bianca114,7
❤️🥺❤️ 
06 jul 20 door lid: Elfje69
Het kan te maken hebben met te weinig energie, soort van duizelingen/flauwvallen. Ik weet niet hoe het met je intake en energielevel ervoor staat? Take care lieve Inge, wel op jezelf passen hoor!😘  
06 jul 20 door lid: csiersma
Naar hoor, misschien toch net iets teveel van het goeie 🥺 Was je alleen? Heb je wel altijd genoeg drinken en evt wat te eten bij je? Gekkie😘 hoop dat alles weer goed gaat.  
06 jul 20 door lid: Sheilavanwijk
Lief.. 🥰 Vandaag ondanks heel veel buik- en spierpijn wel iets beter. Niet meer zo misselijk gelukkig. Ipv 13.000 stappen en 30 verdiepingen gisteren, vandaag 1000 stappen en 5 verdiepingen. 🤭😅 Intake is inderdaad aan de lage kant, wat deels komt omdat ik minder trek heb, maar m’n lichaam houd het ook niet meer zo goed vast. Loopt er zo weer uit. 🥺 Telefonisch gesprek gevraagd (lastig dat je niet zomaar langs kan gaan in deze tijd, hoewel dat ook weer verschilt per HA of ZH) 😳 naar aanleiding dat ik me zo slecht voelde dit weekend. Ik blijk volgens haar inderdaad zeker te veel vocht en waarschijnlijk ook te veel belangrijke voedingsstoffen verloren. Ondanks dat ik dacht dat vocht in elk geval wel voldoende binnen kwam. Deze week weer een rustweek ingelast gekregen, mijn lichaam heeft een flinke klap gehad en tijd nodig om te herstellen. Het advies gekregen om naast water ook iets van een sportdrankje, iets zoets of juist iets zouts te drinken, (dat ga ik morgen dan maar kopen) op meer momenten iets te eten als dat ik nu doe, nu eet ik twee of drie momenten op een dag, en probeer ik dan minimaal ‘genoeg’ te nemen. In plaats daarvan nu elke anderhalf tot twee uur iets kleins, “al is het maar een cracker of een beetje yoghurt.”. Ik ga dan wel proberen om ook een echte (lunch of avond) maaltijd in meerdere uurtjes te verdelen, anders ga ik nog meer tekorten krijgen.. En volgende keer idd iets mee nemen voor onderweg als ik ga wandelen. 🤭 Gauw slapen, is alweer veel te laat! 😘😘 
06 jul 20 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.