Eriin89's Logboek, 30 jun 20

frustratie!! wil ik vanavond lekker gaan koken, broccolie met kip..
kom ik erachter dat ik de kip niet uit de vriezer heb gehaald.. waarop mijn vriend met het gemak voorstelt om broccolie morgen te eten en vanavond dan maar lekker makkelijk patat te laten bezorgen..
en met een gemak val ik voor zijn idee en daar heb ik nu toch spijt van!
herkennen jullie dit ook?

Bekijk Dieet Kalender, 30 juni 2020:
1402 kcal Vet: 44,31g | Eiwit: 47,68g | Kolhy: 200,10g.   Ontbijt: AH Ongezouten Cashewnoten,  Banaan,  Spinazie (Gehakt of Hele Bladeren, Ingevroren), AH Gekookte Rode Bieten. Lunch:  Boterham met Tonijnsalade. Diner: Oliehoorn Mayonaise , Oliehoorn Currysaus, Golden Loempia Ham-Kip, AH Vlaamse Frites. Snacks/Andere: McDonald's Milkshake Banaan (Klein). meer...
1774 kcal Activiteit: Wandelen (Matig) - 5 km/h - 1 uur en 17 minuten, Rusten - 14 uren en 43 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Meid, maak je geen zorgen. Van een keertje spontaan patat kom je niet meteen kilo’s aan. Genieten en weer doorgaan. Je moet je pas zorgen gaan maken, wanneer dit regelmatig gebeurt. En als je ook echt geen trek hebt in patat; laat dan iets anders bezorgen waar je iig wel van geniet! 😉 
30 jun 20 door lid: Jude1985
Ja dat is waar. Vind het alleen erg lastig omdat ik thuis de enige ben die daadwerkelijk gezond wilt eten. Als de mannen de keus hebben wordt er zo goed als geen groente gegeten.. En doordat zij mij dus niet extra motiveren om wel voor mij zelf gezond te eten, vind ik het vaak zwaar om dit te doen.. 
30 jun 20 door lid: Eriin89
Goed leermomentje om na te gaan of de kip wel uit de vriezer is. Of ff ontdooien in bv magnetron of heet water? Voor een x 🤗 
30 jun 20 door lid: annemiek rembil
Helemaal eens met Jude. Af en toe geeft niets, lekker van genieten :) maar begrijp dat het lastig kan zijn als jede enige bent die voor geweten moet zorgen. Misschien eens met je vriend een open gesprek voeren over dat je het fijn zou vinden als hij je af en toe wat motiveert? (als je dat natuurlijk nog niet gedaan hebt ;) ) 
30 jun 20 door lid: regina.lafeber
Vergeten kan iedereen een keer gebeuren. En ik herken het zeker. Manlief is blij met mijn gezonde leefstijl en koken maar kiest zelf net zo makkelijk voor afhaal of zo. Net te vaak voor mijn planning. Soms kan ik ertegenin gaan, maar soms ben ik ook gewoon moe of heb ik door andere redenen niet de puf om er tegen in te gaan, of staat het idee me (meestal om dezelfde redenen) ook wel aan. Voor dat moment dan. 
01 jul 20 door lid: Tijmpje
@Tijmpje, lastig maakt dat het hea.. Ze weten wel dat wij het graag zo willen maar doordat z3 er zelf niet zo het belang van inzien wordt het niet als belangrijk genoeg gezien.. Erg vaak dram ik mijn zin ook door met gezond eten maar soms is het gewoon erg vermoeiend. 
01 jul 20 door lid: Eriin89
Zeker herkenbaar. Na een drukke werkdag ben ik dan ook snel om als om 'lekker makkelijk ' gaat. Maar in zo'n geval heb ik dan geleerd wél de broccoli koken (desnoods alleen genoeg voor mezelf) en daarbij alleen wat patat. géén snacks. Dan is er niet zoveel mis mee hoor, mits je het inderdaad niet dagelijks doet. 
01 jul 20 door lid: mo.mo3
Voorbereiding is bij mij alles. Alles plannen en voorbereiden dan eet ik volgens plan. Als ik het op laatste moment nog moet bedenken zijn de keuzes vaak wat ongezonder.  
01 jul 20 door lid: Michelle_Bos
van n portie friet met 1 snack wordt je echt niet dik hóór, t is toch n maaltijd en geen tussendoortje? geniet er van!!! 
01 jul 20 door lid: Smeets1958
@Labrador, klopt! Ik plan mijn hele week voor, per dag wat ik wanneer eet. Alleen soms komen er dingen tussen of wordt er wat vergeten en dan loopt het anders als gepland. Maar jullie hebben gelijk, 1x zo patat eten is ook helemaal niet erg! 
01 jul 20 door lid: Eriin89
Heeeeel herkenbaar! 
01 jul 20 door lid: PATRIIES_
Nee, ik heb geen vriend :p 
01 jul 20 door lid: Joyddee
ik eet standaard vegetarische kipstuckjes. 1 minuut in de magnetron en daarna perfect lekker te kruiden en bakken. Ik verwacht niet dat je vent het heel fijn vindt, maar het is wel heel effectief ;)  
01 jul 20 door lid: Esther_88
Zeker, volgende keer niet meer vergeten 
01 jul 20 door lid: Mriesen

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Eriin89's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.