Kun je zelfgemaakte slagroomtaart invriezen? Ook als de slagroom erop zit?
|
1773 kcal
|
Vet: 115,03g | Eiwit: 88,58g | Kolhy: 84,30g.
Ontbijt: Brinta Havermout, Brinta Brinta, Alpro Amandelmelk Ongezoet, Brinta Oergranen, Ei, Smaakt Amandelmeel Bio, Kruger Cacaopoeder, Milsa Sojagurt, AH 100% Pindakaas met Stukjes, AH Banaan. Diner: Ansjovis (Uitgelekt in Olie, uit Blik), AH Basic Camembert 45+, Jumbo Geraspte Kaas Jong 48+, Eiwit, Ei, AH Sjalotten, Jumbo Ontbijtspek, Lidl Witlof, Lidl Broccoli Rijst, Jumbo Tex Mex Geraspte Kaas. Snacks/Andere: Smaakt Amandelschaafsel, Ricar 85% Extra Dark Chocolate, Jumbo Houdbare Volle Melk, Kokosmacronen, Kruger Cacaopoeder, AH Biologisch Verse Slagroom, Body & Fit Whey Perfection Chocolate Brownie, Milsa Sojagurt, Klein Verjaardagstaartje. meer...
|
|
Reacties
Ja hoor geen probleem. Ik zou geen vers fruit ter decoratie invriezen dat wordt altijd vochtig en niet meer zo mooi
19 jun 20 door lid: yvonnebre
|
19 jun 20 door lid: MarjoleinART
|
In de winkel is dat ook ingevroren soms 🍰🎂
19 jun 20 door lid: annemiek rembil
|
Jazeker, wel altijd in de koelkast ontdooien.
19 jun 20 door lid: Tijmpje
|
O, en haal de kartonnen doos er om uit, als je niet wilt dat je taart naar karton gaat smaken.
19 jun 20 door lid: Tijmpje
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
MarjoleinART's Gewicht Geschiedenis
|