lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 07 jun 20

Hardlooprondje weer gedaan. Vandaag de 1e intervaltraining van Evy 5-10km. Kijken of ik mijn tempo weer wat omhoog kan krijgen. De andere 2 dagen doe ik mijn eigen rondje.

Bekijk Dieet Kalender, 07 juni 2020:
1507 kcal Vet: 48,55g | Eiwit: 66,17g | Kolhy: 200,46g.   Ontbijt: Banaan, Activia Naturel, AH Basic Crunchy Muesli, Blauwe Bessen, Aardbeien, Friesche Vlag Balance, Koffie. Lunch: Beemster Jong Belegen 30+, Philadelphia Bieslook, Bolletje Lichte Crackers Spelt, Plus Ovengebakken Kipfilet, Lidl Rucola. Diner: Pastasalade met Avocado, Surimi en Zure Room, Italiaans Brood, Optimel Griekse Stijl Yoghurt Kers. Snacks/Andere: AH Snoepgroente Worteltjes, OLA Perenijs, Friesche Vlag Halvamel (10ml), Koffie, Nescafé Cappucino Cafeïnevrij. meer...
2306 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
wat goed! ik ben hier ook mee bezig maar heb een bloedhekel aan interval. samen met mijn dochter die van de sprintjes is lopen, is het te doen. En mijn tempo gaat omhoog. Dus volhouden!  
07 jun 20 door lid: nienkejoanne
Dankjewel Nienkejoanne, jullie zijn ook goed bezig!! De 10 km haal ik wel (als ik er zin in heb 😂) Ik wil het nu even gebruiken om mijn snelheid weer wat omhoog te krijgen. Ik ben ook jaren geleden begonnen met Evy 0-5 km en daarna deze 5-10 km. 
07 jun 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Goed zeg 👍🏽 Dat gaat je vast wel lukken. Geduld en recovery 👌🏽 
07 jun 20 door lid: AviaMar
Wat leuk dat ze in Nederland ook lopen met Evy! 
07 jun 20 door lid: bolleke333
Als ik op jouw profiel kijk, dan krijg ik weer zin om het lopen op te pakken, maar heb het zeker 5 jaar niet meer gedaan. Vorige week de eerste les Evy gedaan en ik was kapot. Ben veel te zwaar, denk ik. Ik dichtga eerst maar eens afvallen en veel fietsen. Hopelijk kan ik over een paar kilo de draad weer oppakken.  
07 jun 20 door lid: MrsFran
Ja ji_ver, Ik vind dat je het met Evy goed kan opbouwen. Wat leuk MrsFran, Ik loop nu zo'n 10 jaar hard, en ben toen ook met Evy begonnen. Ik heb af en toe weken dat ik niet kan hardlopen omdat ik dan last van een blessure heb, of het weer wil niet mee werken (loop liever niet in de regen en erge kou). Ik merk wel dat mijn conditie dan snel achteruit gaat en het weer moet opbouwen. De 10km haal ik wel weer maar wil nu mijn snelheid weer wat omhoog hebben. Het gaat je zeker lukken om met Evy het hardlopen weer op te pakken 💪🏻 
07 jun 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ik hoop het echt! Het begin is altijd moeilijk. Ik ging 5 jaar geleden met mijn dochter. Ik ga mijn dochter maar eens achter haar vodden zitten😃 
07 jun 20 door lid: MrsFran
Met z’n tweeën hardlopen vind ik leuker/gezelliger dan alleen. Ik ga vaak met een vriendin en lopen we de hele weg te kletsen😂. De 10 km doe ik meestal alleen.  
07 jun 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Met z’n 2en lopen vind ik ook het leukst, maar dochter heeft het erg druk momenteel. Niemand gevonden die mee wil lopen, helaas.  
07 jun 20 door lid: MrsFran
MrsFran dus alleen gelopen? Zet hem op hè  
08 jun 20 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.