keto_danny's Logboek, 29 mei 20

Kan ik ook mensen blokkeren?
Please tell me how?

Bekijk Dieet Kalender, 29 mei 2020:
1292 kcal Vet: 104,05g | Eiwit: 58,42g | Kolhy: 22,67g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Alesto Amandelen, Teisseire Zwarte Bes & Cranberry Siroop, Milbona Yoghurt Griekse Stijl, AH Zuivelspread Naturel, Melkan Roomboter Ongezouten, AH Doosjevol Frambozen, Slagroom. Diner: Body & Fit MCT Oil, Lidl Braadworst Kip, AH Pompoen Stukjes. Snacks/Andere: Aldi Pecannoten, Freshona Coconut Milk, Bonduelle Edamame Bonen, Fanta Lemon Zero, Dolce Gusto Lungo. meer...

8 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 39
Reacties 
hmm mss via de volle website... via het profiel van die ander? of bij het tabblad volgers? je wordt toch niet gestalkt hoop ik? 
29 mei 20 door lid: TMBoonstra
Nee gelukkig niet, dan had ik het gemeld. Ik irriteer mij gewoon mateloos aan één betweter hier. Overal waar ik iemand advies geef over keto, gaat zij er dwars tegenin. Anti keto dus! Maar dan doe je gewoon zelf geen keto, en ga je niet overal dwars tegenin.  
29 mei 20 door lid: keto_danny
Ik denk dat ik weet wie je bedoeld (is er al eerder over gegaan ook), dat is dezelfe als die bijna óveral op reageert (get a life). En overal ONgevraagd advies geeft (vind ik ethisch not done).Terwijl ze zelf andere reacties dan afbrand, of ze nou inhoudelijk hetzelfde zeggen of iets anders schijnt niet uit te maken zelfs. Lijkt gewoon het alleenrecht op te eisen. Blokkeren gaat niet, helaas. Als mensen zich echt misdragen kan je dat wel melden, onderin je pagina (ik weet niet of dat op de app ook zo is). 
29 mei 20 door lid: Tijmpje
Ik denk dat het dezelfde is. En anders heb ik hier een beschrijving geveen van 'mijn' ergernis.  
29 mei 20 door lid: Tijmpje
Dat is dezelfde!😂 Ik word er schijtziek van. Ik hou niet van betweters😫 Van mij mag iedereen overal op reageren. Dat vind ik zelfs, erg gezellig. Maar om nou altijd, ongevraagd, je mening te geven. En een ander daarbij voor lul te zetten, dat vind ik iets héél anders.  
29 mei 20 door lid: keto_danny
Ik snap precies wat je bedoeld. Ik heb me wel eens afgevraagd waarom ze het zo nodig heeft om doorlopend te bewijzen dat zij het allemaal beter zou weten dan alle anderen. Kan dat dan niet laten als therapeut zijnde uiteraard maar ik ga hier mijn visie verder niet over delen. Dat vind ik ethisch ook not done.  
29 mei 20 door lid: Tijmpje
Ik heb een vermoeden over wie dit gaat 🤣 je kunt wel je tijdlijn aan passen naar alleen volgend dan ben je er vanaf volgens mij 
29 mei 20 door lid: Gerrika G
I love keto haha weet niet over wie het gaat maar kan me voorstellen dat het irritant is! 
29 mei 20 door lid: siema81
Dat is een goed idee Gerrika. Maar aan de andere kant ook jammer, want dan loop ik ook een hoop leuke mensen mis. Ik denk dat iedereen die hier al wat langer rondhangt, best weet wie ik bedoel😂 Ze reageert al niet meer op mijn posts, want ik heb het al eens duidelijk gezegd. Maar alle andere dingen waarop ik reageer, reageert zij met precies het tegenovergestelde😫 
29 mei 20 door lid: keto_danny
Lastig is dat!!!. ik heb al meerdere keren een mailtje gestuurd via de website en ik krijg nooit antwoord😅. ik wil mijn gebruikersnaam aanpassen naar Ellen😁 
29 mei 20 door lid: SnelleEll72
Ik heb er nog wel een waarbij ik regelmatig denk hmmmmm you lie 🤔 
29 mei 20 door lid: Gerrika G
Ik begrijp je, super irritant. Ik vraag me ook af wat ze hier op FS doet, gewicht wordt niet ingevuld en ook geen introductietekst op haar profiel.....alleen maar constant op alles en iedereen reageren.... wat @Tijmpje dus eigenlijk ook hierboven zegt...heel irritant dus. 
29 mei 20 door lid: Rommeltjes
Hahaha ik weet wie je bedoelt. Net even gekeken, maar geen knop voor blokkeren via de website noch App.. Kan dus niet... 
29 mei 20 door lid: Warrigeboel
Haha, vet grappig dat iedereen zich aan haar irriteert! Jammer dat sommige dingen niet mogelijk zijn. Ik zou ook liever mijn naam gewoon veranderen naar Danny. Maar dan moet ik een nieuw account aanmaken. Blokkeren had ik een verademing gevonden. Ik ga het in de Apple store in de reactie zetten! Wie weet word er dan gereageerd door de app maker.  
29 mei 20 door lid: keto_danny
OMG... ik ben echt blont;) Ik weet echt niet om wie dit gaat Maar goed, vervelend is het wel 
29 mei 20 door lid: SnelleEll72
Hahhaaaa Danny HAD dit berichtje al eerder stiekem verwacht hahaha omdat ik weet hoe erg je je er aan irriteert logisch trouwens ook! 
29 mei 20 door lid: D3N1S3.
Ja, maar hij wist het eerst ok niet hè 😂 Ellen, het begint met een A..... En eindigt met een R 
29 mei 20 door lid: keto_danny
Hij= jij en ok= ook Lijkt wel Russisch voor gevorderden😂 
29 mei 20 door lid: keto_danny
Opvallend eigenlijk dat zo veel mensen zich aan haar irriteren maar dus niemand dat IN de beteffende posts meld. Ik heb laatst wel indirect eennreactie gegeven op de poster omdat ze geen advies had gevraagd, ik wil ook geen ruzie of zo. Dat leek ze wel te begrijpen want er kwamen toen verder geen reacties meer...nou ja, alleen op dat bericht niet, dus. Danny, ik weet dat jij er ook al iets van gezegd hebt. Kreeg je van haar kant ook 0 reactie op.  
29 mei 20 door lid: Tijmpje
Door je profiel op volgers te zetten, krijg je in je meldingen alleen volgers te zien. Maar wel álle reactes daarop, dus daarmee sluit je haar niet uit, helaas.  
29 mei 20 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.