Yoo69's Logboek, 23 mei 20

Noors platbrood met oude kaas, eiwitrijkbrood met beenham, courgette spagetti met groente, 2 tartaartjes met champignons en uien! Nog een beetje zoekende maar kom er wel!

37 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Als je puur en alleen je eiwitten wil verhogen, dan zijn shakes ook makkelijk. 
23 mei 20 door lid: keto_danny
Wat zoek je?? Dit ziet er heerlijk uit 😋 
23 mei 20 door lid: annemiek rembil
Danny ik wil alles verhogen behalve mijn vetten minderen. Nu al meer dan een jaar tussen de 65/68. Helemaal goed natuurlijk en ben tevreden maar geen cm van mijn buik/maag. En de khd hou ik goed in de gaten ivm mijn migraine... Ga dit proberen, niet geschoten altijd mis. Maar Eiwit poeder ga ik zeker halen wel makkelijk als ontbijt op mijn werk. Om 530 krijg ik toch nog niets weg. Even in verdiepen, maar ook wel beetje eng hoor. 
24 mei 20 door lid: Yoo69
Zoek mijn verstand 🤣 
24 mei 20 door lid: Yoo69
Body en fit heeft betaalbare whey. Die ook nog eens heel lekker van smaak is. Doe het door een kommetje skyr, en je hebt gelijk flink wat eiwitten binnen. Sinds wanneer is je buik zo dik? Heb je een keizersnede gehad? Want het kan ook dat je buikspieren niet goed aan elkaar gezet zijn. Dan houdt het de boel niet (goed) naar binnen. 
24 mei 20 door lid: keto_danny
Mijn buik is nog nooit anders geweest en heb ook een brede bouw. Allebei een normale bevalling, bijna normaal 🤣🤣. Als tiener blindedarm eruit... Maar 100 daar wil ik nu wel eens vanaf... en ben alles behalve lui. Thnx voor de tip ga ik die bestellen. Is er maar 1 soort? 
24 mei 20 door lid: Yoo69
Jammer, anders was het makkelijker op te lossen. Althans, als je er een operatie voor over hebt. Heb je al buikspieroefeningen geprobeerd? Ze hebben meerdere soorten. Ik ga even kijken welke wij altijd nemen. Edwin haalt het ook weleens bij de action. Is nog goedkoper. Maar ik vind die van B&F veel lekkerder. 
24 mei 20 door lid: keto_danny
https://www.bodyandfit.com/nl-nl/Producten/Eiwit/Melkeiwit/Whey-Eiwit/Whey-Perfection/p/whey-perfection 
24 mei 20 door lid: keto_danny
Whey perfection heet het😊 
24 mei 20 door lid: keto_danny
Dank je wel... heb het even opgeslagen. Straks gaan bestellen... en wat meer natuurlijk 🤣 
24 mei 20 door lid: Yoo69
Ja ze hebben ook heerlijke pindakaas, die is laag in koolhydraten. Als je daarvan houdt natuurlijk. En erythritol hebben ze ook. Walden farms syrups etc etc😂 ik bestel altijd één keer in de 6 weken van alles en nog wat. Het is een goede winkel, met snelle levering. 
24 mei 20 door lid: keto_danny
Yoo69 eiwit poeders zou ik jou niet aanraden als gewoon gebruik. Het verschil tussen poeders en natuurlijk is de snelheid van het verwerken van je lichaam. Poeders zijn voor snel schade herstel en als je een zwaar tekort zou hebben en dat heb je niet hoor ;-). Je bent goed bezig iig zo te zien. 
24 mei 20 door lid: AviaMar
Pfoe! 
24 mei 20 door lid: keto_danny
Ik zeg ook pfoe ... 
24 mei 20 door lid: Rommeltjes
Wij begrijpen elkaar @rommeltjes😉 
24 mei 20 door lid: keto_danny
Yep @Ynnad1975 😊 
24 mei 20 door lid: Rommeltjes
Ik kom nu ook aan 100 eiwit zonder poeder... Dank je wel, voor je directe reactie. Moet echt wennen eraan. Andere was zo vertrouwd. En Danny, pindakaas etc eet ik niet, suiker etc heb ik nog genoeg. Proteïne reep zou ik kunnen bestellen maar die verkopen we ook bij de Jumbo. Alles even op het gemak bekijken en of echt nodig...  
24 mei 20 door lid: Yoo69
Mijn directe reactie? 
24 mei 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Yoo69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.