Yoo69's Logboek, 13 apr 20

kha bolletje met kaas en rucola in de auto als lunch, beetje compensatie

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zie ik nu gips 😳 
13 apr 20 door lid: annemiek rembil
Haha Annemiek ik moest ook twee keer kijken maar volgens mij is dat een gat in de broek ;-). Hele moderne broeken betaal je tegenwoordig geld om ene gat in je broek te hebben 😜. Maar yoo69 in de auto? Even een ritje gemaakt? Ennuh hoe heb je dat broodje nu gemaakt? 
13 apr 20 door lid: AviaMar
🤣🤣🤣 Dat is mijn witte spijkerbroek met rafels en gaten, nee geen gips... Vandaag naar Brabant geweest, even geshopt in een snoepwinkel (🌵🌴🌵🌴) was even een uurtje voor mij beschikbaar. 3 hele mooie agave planten gekocht. Broodje zijn bolletjes van psyllium vezels, roomkaas, eieren.. Echt net een echt bolletje, smaak is super goéd... zie foto ook op 1e paasdag 😉 
13 apr 20 door lid: Yoo69
Wat leuk zeg! Ik zag het net op Het nieuws maar wist er niets vanaf. (Loop een beetje achter haha) maaruh ja die broodjes zien er prima uit iig had ze gezien. Even voor mijn nieuwsgierigheid hoeveel vetten per bolletje ongeveer? Weet je dat? Heb natuurlijk een andere dieet stijl ben benieuwd of ik er wat mee kan...  
13 apr 20 door lid: AviaMar
88 cal, 4.7 eiwit 7.2 vet, 1,1 khd per.broodje 125 gram roomkaas (Monchou of vergelijkbaar) – 4 M ei(eren) – 2 snufjes zout – 45 gram psylliumvezel – 2 tl (=6 gram) bakpoeder (wijnsteen) – 25 gram zonnebloem- en pompoenpitten Zo maak je het: Mix roomkaas, 4 eieren en zout ongeveer 2 minuten tot een egale, schuimige massa. Meng bakpoeder en een deel van de pitten door de psylliumvezels om ervoor te zorgen dat beiden zich gelijkmatig verspreiden. Doe het dan bij het roomkaas -eimengsel en mix alles door elkaar en laat het deeg minstens 30 minuten rusten zodat de vezels al het vocht uit de eieren kunnen opnemen. Verwarm tijdig de oven voor op 200 graden (hetelucht 180 graden) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Na 20 minuten heb je een heel plakkerig deeg. Maak met schone natte handen 12 kleine bolletjes ongeveer zo groot als een golfballetje en leg ze op het bakpapier. Maak de bolletjes een beetje nat en druk je pitten (of zaden) garnering erin. Bak de broodjes ca. 30 minuten in het midden van de oven. Laat de broodjes liefst in de oven afkoelen om inzakken te voorkomen. (De oven dicht laten) De broodjes zijn heel geschikt om in te vriezen, eet smakelijk! 
13 apr 20 door lid: Yoo69
Maar wat zag je net op het nieuws?  
13 apr 20 door lid: Yoo69
Was het zelfs op het nieuws dat Yolanda in Brabant was. 😳😄 
13 apr 20 door lid: annemiek rembil
O, je was net wat eerder . Ze zag dat jij in Brabant was denk ik 😱🤣🤣 
13 apr 20 door lid: annemiek rembil
🤣🤣🤣 Yooo geeft salaris uit in snoepwinkel. En heeft ook nog een bestelling gedaan... 🌴🌵🌴manlief is daar weg gelopen en Yoo valt gat in haar knie 🤣🤣🤣 
13 apr 20 door lid: Yoo69
Je hebt het ook gezien inmiddels zie ik 😆🤪🤪 
13 apr 20 door lid: annemiek rembil
🤣🤣🤣 
13 apr 20 door lid: Yoo69
😝😝😝 
13 apr 20 door lid: AviaMar
Bedankt voor het recept iig yoo69 🙏 
13 apr 20 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Yoo69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.