Ingrid020's Logboek, 28 mrt 20

De afgelopen 10 dagen, na de euforie van de 25 kilo mijlpaal, zie ik helaas mijn gewicht langzaamaan de verkeerde kant opgaan. Door het thuiswerken en binnen moeten blijven heb ik nauwelijks beweging gehad. Eet nog steeds gezond, maar merk dat ik meer snaaizin heb. Vooral in de avonden gaat er meer naar binnen dan zou mogen. Het is niet dat ik nu dagelijks veel meer kcal binnenkrijg, het is de combinatie van hele dagen binnen zitten achter laptop, het gebrek aan beweging, en ik denk toch ook wel een beetje stress door wat er allemaal in de wereld aan de gang is nu.
Dus ik moet NU ingrijpen, voordat het echt helemaal fout gaat.
Vanochtend even kwartiertje Nederland in beweging meegedaan (best leuk!), en daarna ben ik 1,5 uur gaan wandelen in het grote park waar ik naast woon. Alleen, afstand houdend, heerlijk in de zon. Kop leeg, frisse neus, en ik kan er weer helemaal tegenaan!!

Bekijk Dieet Kalender, 28 maart 2020:
1623 kcal Vet: 68,57g | Eiwit: 94,93g | Kolhy: 148,64g.   Ontbijt: Smaakt Gebroken Lijnzaad, Van Zoelen Muesli met Rozijnen, Banaan, Melkan Magere Franse Kwark. Lunch: Chiquita Banaan, Bosui of Lenteui, Dekamarkt Gebraden Kipfilet Naturel, Podravka Ajvar, Ei. Diner: Lassie Basmati Rijst Extra, Dekamarkt Kipfilet, Fair Trade Kokosmelk, Jumbo Thaise Wokgroente, Fair Trade Rode Curry Kruidenpasta. Snacks/Andere: Perfekt Noten Melange Ongezouten. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Ingrid020's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.