keto_danny's Logboek, 16 mrt 20

Keto lunch:
Chili gehakt, met avocado, tomaat, zure room, cheddar en koriander😋
Mijn lievelings lunch.
Ik snap niet waarom ik dit zolang niet heb gegeten🤔

https://pin.it/3Ai2Rza

Bekijk Dieet Kalender, 16 maart 2020:
1209 kcal Vet: 88,41g | Eiwit: 73,36g | Kolhy: 21,00g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: AH Avocado Eetrijp, AH Walnoten Ongezouten , Byb Rode Cheddar 48+, De Zaanse Hoeve Sour Cream, AH Gehakt Half-om-Half, AH Roma Tomaten. Diner: Byb Rode Cheddar 48+, AH Bloemkool Roosjes, Delicieux Kippenragout, AH Gehakt Half-om-Half. Snacks/Andere: Fanta Lemon Zero, Dolce Gusto Lungo. meer...

23 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ziet er heerlijk uit🤩 
16 mrt 20 door lid: lauramuller1210
Dat was het ook, dank je😊 
16 mrt 20 door lid: keto_danny
Hmm, lekker Danny, beetje jaloers op jou maar is je zeker gegund hoor😉 
16 mrt 20 door lid: powervrouw!
Ik reageer per hier even op je reactie van tonneke. Fijn dat jij en je man zich nog “goed” voelen, ik schrik er wel van dat ze aan je man gevraagd hebben om vrije dagen op te nemen en ook dat je therapie niet door ging, Corona is heel erg maar het gewone leven gaat helaas ook door, ik hoop dat je huisarts tijd voor je vrijmaakt zodat je wat rustiger wordt. Over een paar maanden is het covid 19 virus wel weer weg dan hebben we het hopelijk allemaal al gehad in milde mate, we gaan het zien.  
16 mrt 20 door lid: Zeghetmaar
Lekker meid! ❤️ 
16 mrt 20 door lid: Dappere-Dodo
Wat naar zeg, Danny, dat je je zo voelt. 😥 Ik snap niet dat ze zoiets belangrijks, wat in mijn ogen óók onder de zo belangrijke zorg valt, kunnen afzeggen! Wat mij aan het denken zet, ik zou woensdag ook therapie krijgen. Ga maar eens bellen of het door gaat. Blijf hoop houden, al is dat door een ander natuurlijk makkelijk gezegd.. De huisarts kan je trouwens ook zonder psychiater iets voorschrijven als het nodig is. (Denk ik, want die van mij hebben dat wel gedaan) Ook naar om te horen dat ze willen dat je man verlof neemt. Ik hoop voor jullie dat het goed komt. ❤️ 
16 mrt 20 door lid: Dappere-Dodo
Ziet er lekker uit 
16 mrt 20 door lid: elvisnardi
Ik heb het gesprek met de psychiater voor medicatie al gehad. De therapie die ik morgen nog zou hebben, is de laatste bij de psycholoog. Daarna zijn mijn uren/behandelingen bij de basis ggz op. De specialistische ggz is aangevraagd, maar heeft een wachttijd van 11 werkweken. Ik moet dus via de huisarts met medicatie beginnen. Op advies van de psychiater doe ik het via de huisarts, omdat dat dus aanzienlijk sneller gaat, dan wachten op specialistische ggz. Mijn man is lekker een weekje thuis, en dat vind ik eigenlijk wel fijn. Mijn man zegt dat de huisarts echt wel doorgaat, en dat ze het anders maar voorschrijven zonder bezoek. Dus daar hou ik mij even aan vast. 
16 mrt 20 door lid: keto_danny
Heb je al gebeld Inge? 
16 mrt 20 door lid: keto_danny
weet je al welke medicatie je gaat krijgen? 
16 mrt 20 door lid: dame0165
Ik werd heel toevallig een halve minuut na mijn reactie op jou gebeld. De huisartsenpraktijk en de therapeut die daar in het gebouw zit zijn dicht. Ze wil eventueel wel woensdag even bellen. Beter dan niks, maar wel rot. 😥 
16 mrt 20 door lid: Dappere-Dodo
Verdomme @Inge, dat is mooi klote. Hoe kan een huisarts nou dicht gaan? Die zijn nu toch heel hard nodig? @dame, één van de 4 ssri's zei de psychiater. Eentje die goed werkt bij ptss en depressie. 
16 mrt 20 door lid: keto_danny
“Voor uw en onze veiligheid” was haar antwoord.. 🥺 Misschien is iemand in de praktijk ziek geworden. Maar zal vast niet overal zijn! 
16 mrt 20 door lid: Dappere-Dodo
Zolang ik niet gebeld word, dan gaat het goed. En anders zorgt ze maar dat mijn recept klaar ligt. Ik wil niet meer wachten. Ik moest al een week wachten op deze afspraak. En door het corona gedoe, heb ik nog veel meer stress. 
16 mrt 20 door lid: keto_danny
Sterkte komt denk ik wel goed met de medicatie. 😊🧸 
16 mrt 20 door lid: Heisenberg201
Ik denk het ook Heisenberg, anders hadden ze toch allang gebeld? 
17 mrt 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.