keto_danny's Logboek, 26 jan 20

Keto diner:

Zero noodles bami, met sticky chili chicken, zuur en een gebakken ei.😋

Bekijk Dieet Kalender, 26 januari 2020:
1211 kcal Vet: 86,00g | Eiwit: 76,98g | Kolhy: 22,37g.   Lunch: Carbzone Low Carb Wrap, Body & Fit MCT Oil, AH Avocado Eetrijp, AH Kappertjes, Goldessa Kruidenroomkaas, AH Rucola, Gerookte Zalm. Diner: Kokosolie, AH Italiaanse Witte Wijnazijn, AH Sesamolie, Kikkoman Sojasaus, Gember, Knoflook, Rode Peper of Cayennepeper, Kippendij (zonder Vel), Deen Bami Groente, AH Sesamolie, Zero Noodles Zero Noodles, Kikkoman Sojasaus, Kesbeke Augurk, AH Ei. Snacks/Andere: AH Suikervrije Katjesdrop, Dolce Gusto Lungo, Fanta Lemon Zero. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Welke zero carb noodles heb je gebruikt? Ik vind er vaak zo’n vieze bijsmaak aan zitten 
26 jan 20 door lid: Rianneantje
Met mijn recept géén bijsmaak! Ze zijn van de action, en je moet ze héél goed afspoelen, en laten uitlekken. Als je wil heb ik een lekker recept voor je? 
26 jan 20 door lid: keto_danny
Jaaa, alsjeblieft 😉 
26 jan 20 door lid: annemiek rembil
Bij deze dames: 4 personen: -600 gram zero noodles -groenten 450 gram -Ui -4 teentjes knoflook -50 ml kikkoman rode dop. -Stukje gember. -1 el sesamolie. -1 theelepel trassi. -1 el ghee, of roomboter, of olijfolie. Doe de ui, de peper uit het bami groenten pakket, knoflook, gember, trassi en kikkoman in een staafmix beker, en maal fijn. Dit is je boemboe voor de bami. Verwarm de eetlepel ghee, doe de boemboe erbij, en bak even mee. Voeg het bami pakket toe, en bak gaar. Voeg de noodles toe, en bak totdat er geen vocht meer in de pan te zien is. Als de bami klaar is, doe je de eetlepel sesamolie erdoor. Eet smakelijk! 
26 jan 20 door lid: keto_danny
👍👋🏼 
26 jan 20 door lid: annemiek rembil
Ga je het proberen Annemiek? Mijn man vraagt er zelfs om.😊 Ik heb gezegd dat hij ook normale noodles mag. Maar dat vind hij niet nodig. Je moet even aan de bite wennen, twee happen ofzo. En dan weet je niet beter. Laatst ook heerlijke spaghetti gemaakt. 
26 jan 20 door lid: keto_danny
Ziet er lekker uit. Wat zijn zero noodles eigenlijk? Echte noodles of groente zoals die groentespaghetti? 
27 jan 20 door lid: mwoud
Zero noodles, rijst, of spaghetti is gemaakt van de konjac wortel. Het bevat geen vet, geen koolhydraten, en héél weinig calorieën. Het bevat daardoor ook geen voedingsstoffen, en je moet het zien als een "vulmiddel" Echter kan ik nu mijn bami, net zo maken als voorheen, maar dan met zero noodles. Ze verkopen ze bij de action voor €1,- per zakje. Dus financieel gezien is het ook nog oké 
27 jan 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.