wvdzwart's Logboek, 05 dec 19

Gewicht omhoog: +0.2 kg.
Component = (vet, spieren, bot):
Verschil = ( -0.7, +0.9, 0) kg
Gewicht = (11.7, 55.6, 2.9) kg
Verdeling = (16.7, 79.2, 4.1) %
Vocht = 59.2%

Normale meting. Ja, het kan dus nog een stapje omhoog! Mijn avondeten van gisteren zit er nu ook nog bij. Na de Sinterklaas avond moet ik maar eens echt streng gaan worden in voorbereiding op de kerstdagen en de oudejaarsavond die nog moeten komen.

Het ziet er naar uit dat ik ook dit jaar nog een goed voornemen heb wat betreft afvallen. En ik dacht nog in september dat dat dit jaar niet nodig zou zijn. Nou wel dus!
70,2 kg Tot nu toe verloren: 20,8 kg.    Nog te gaan: 5,2 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 05 december 2019:
2303 kcal Vet: 100,28g | Eiwit: 81,29g | Kolhy: 267,82g.   Ontbijt: Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Tap Water. Lunch: Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Ei (Eiwit), Ketchup, Krentenbol, Chocoladehagel Melk, Oude Kaas 48+, Tomatoes, Whole Wheat Bread. Diner: Tony’s Chocolonely Melk Chocolade , Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, AH Banketletter. meer...
Gewichtstoename van 1,4 kg per week

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
En weer is hier volgens jouw gegevens je spiermassa met 0,9gr toegenomen en je vetmassa 0,7 afgenomen. Als dit fysiologisch allemaal klopt dan zou je juist een gat in de lucht moeten springen.  
05 dec 19 door lid: AviaMar
AviaMar, volgens mij past de weegschaal dit zelf toe om op 100% te komen. Zoiets 🤷🏽‍♀️ 
05 dec 19 door lid: annemiek rembil
Vocht wordt op mijn weegschaal ook bij de spiermassa geteld! 
05 dec 19 door lid: wvdzwart
De complete verdeling in vet-, spier- en botmassa (en de omgerekende bijbehorende percentages door combineren met het totaal gewicht) wordt via een intern rekenmodel gedaan met als hoofdinvoer de vocht meting. En die varieert nogal van dag op dag, die hangt erg veel af van meer en minder eten, langer geleden ontlasting gehad, langer uitslapen. Ik ken de schommelingen inmiddels en kan ze redelijk verklaren. Ik kijk er doorheen naar de trend over een paar dagen. 
05 dec 19 door lid: wvdzwart

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wvdzwart's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.