Oven voorverwarmen op 200 gr. Baktijd 20/25 min.
4 eieren, 125 gr. Roomkaas, 45 gr. Psyliumvezels, 7.5 gr. Bakpoeder, snufje zout en optioneel pitten in en op naar keuze.
Mengsel 20 min laten staan en daarna hoopjes maken op een bakplaat met bakpapier 😉
Eet smakelijk!
12 nov 19 door lid: Yoo69
|
88 kcal, 1.1 khd, 7.2 gr vet, 4.7 eiwit 😊
12 nov 19 door lid: Yoo69
|
Heb je de broodjes door 6 gedeeld? 6 hoopjes dan?
12 nov 19 door lid: annemiek rembil
|
Door 9 Annemiek, slechte foto 🙈
12 nov 19 door lid: Yoo69
|
Nee joh, is prima. Wilde het ff weten. Lijkt me leuk om te maken een x 👍
12 nov 19 door lid: annemiek rembil
|
Moeten die psyliumvezels erdoor, en zo ja, waar koop ik die?
12 nov 19 door lid: annemiek rembil
|
Sorry 😳 roomkaas naturel denk ik ? Van AH 😌
12 nov 19 door lid: annemiek rembil
|
Wat een leuk recept, Yoo. Had toevallig alles in huis en heb ze gemaakt, staan nu in de oven. Ben erg benieuwd.
12 nov 19 door lid: Tijmpje
|
Waren ze ook lekker?
Van waar had je dit recept, als ik vragen mag?
12 nov 19 door lid: Tijmpje
|
Ja hoor Tijmpje waren goed te doen. Leuk dat je ze gelijk bent gaan maken hahaha. Hopelijk vind je ze smakelijk.
12 nov 19 door lid: Yoo69
|
Had ik ooit eens vanaf facebook opgeslagen. Had ze al eens gemaakt en bedacht me net met de lunch, die ga ik weer eens maken.
12 nov 19 door lid: Yoo69
|
Annemiek Ah wil ik niet horen hoor 😊 ik had de naturel van de Lidl. En de psyliumvezels haal je bij het kruidvat. Groene pot bij de vitamine onder het kopje stoelgang 😂😂
12 nov 19 door lid: Yoo69
|
Ja Annemiek die vezels er als laatste doorheen en dan 20 minuten laten staan. De vezels gaan zich dan lekker uitzetten....
12 nov 19 door lid: Yoo69
|
Op mijn tijdlijn staat een foto van hoe ze geworden zijn.
12 nov 19 door lid: Tijmpje
|
@Tijmpje, zien er lekker uit. Pittenmix dat ik daar zelf niet op gekomen bent 😂. Skiyr had ik ook gehad. Maar ik ben geen held in de keuken en geen éigen inbreng. Ik doe altijd alles wat er beschreven staat 🙈. Al geproefd ?
12 nov 19 door lid: Yoo69
|
Nee, nog niet geproefd. Morgen 2 mee voor lunch op werk. Ik heb dus wel roomkaas gebruikt, alleen was die dus op basis van Skyr (uit Duitsland). En de pitten en zaden heb ik gewoon gemengd.
12 nov 19 door lid: Tijmpje
|
Met een ijsbollepel haalde ik er 9 redelijk gelijke hoopjes uit. Met een natte eetlepel een beetje in vorm gebracht en wat platter gemaakt zodat de pitjes er goed op bleven leggen, bbertje aangedrukt nog.
12 nov 19 door lid: Tijmpje
|
12 nov 19 door lid: Tijmpje
|
12 nov 19 door lid: annemiek rembil
|
Smakelijke lunch morgen gewenst 😊
12 nov 19 door lid: Yoo69
|