nog een poging
|
1211 kcal
|
Vet: 62,19g | Eiwit: 93,00g | Kolhy: 55,38g.
Ontbijt: AH Nederlandse Aardbeien, Layenberger Protein Müsli, Ananas-Maracuja, Myprotein Vitafiber, Lidl Skyr Naturel. Lunch: Ei, Avocado's, Koolhydraatarm Brood. Diner: Geroosterde Pecannoten (Gezouten), Vitasia Gemarineerde Tofu, Groente, Bloemkoolpuree. Snacks/Andere: J.D. Gross Arriba 95% Cacao, Gebak Groot, Griesmeelcake met blauwe bessen, Mucci Mini Fruit Yummies, Gebak Klein, Citroen Cupcakes van roomkaas. meer...
|
|
Reacties
nou jaaaa, nu dus ineens wel 🤷. ennieweg, vega vrijdag: gemarineerde tofu uit de airfryer met daarbij gegratineerde bloemkool puree met pecan stukjes. superlekker en maar 488 kcal en nog geen 14 gr Kh 😋😋
18 okt 19 door lid: Elfje69
|
Wil je me uitleggen wat je met de tofu hebt gedaan en wat het resultaat was?
18 okt 19 door lid: lisaraaphorst
|
Schreef ik een hele reactie, plaatst ga m weet eens niet... Gloeiendegloeiende
18 okt 19 door lid: Elfje69
|
Oww...ben ook reuze benieuwd naar jouw tofu. Mijn tofu lukt nooit en zelfs de hond wil het niet eten 😳
18 okt 19 door lid: Nelleke1974
|
Maar goed Lisa, nog een poging! Ik durf het dus bijna niet te zeggen... Maar ik vond in koelkast 3 (de zolder koelkast 🙄) een stuk vacuüm verpakte gemarineerde tofu van de Aziatische themaweek van Lidl afgelopen voorjaar 🤭. Hij was dus 4 maanden over datum, maar zag er prima uit en bleek na openknippen ook gewoon goed te ruiken, dus ik heb de plak overdwars doorgesneden in twee dunnere plakken. In de airfryer gebakken, 8 minuten op 200 gr tien omgedraaid en no 8 min. Resultaat: lekker crispy tofu met een chewy binnenkant 😋😋
Nou... Dat dus 🤷
18 okt 19 door lid: Elfje69
|
Tofu and I, we’ll just don’t get along together. 🥺😯😖🙈🙊😂 Julie blijkbaar wel, 4 maanden over datum! Hihi! Hmm bloemkool met pecannoten daarentegen, ik ben gek op pecannoten dus die ga ik een keer proberen. Kan dat ook met die knolraap van jou? Wil ik dolgraag een keer proberen maar geen idee wat ik er mee kan maken en hoe.. fijne avond 😘
18 okt 19 door lid: Dappere-Dodo
|
Ja tuurlijk Inge, ik had gisteren nog koolraappuree (en toen heb ik er vervolgens sperzieboontjes doorheen gestampt). Ik maak m'n koolraappuree zo (voor mij alleen, maar ik ben wel veelvraat):
350 gr koolraap, in blokjes
1 of 2 tn knoflook
Koken in water met zout, ongeveer 15 min (gewoon even prikken of ie zacht is).
Afgieten (ik vang het kookwater altijd op en daar maak ik weer soep mee in m'n soupmaker 🙄)
15 ml kookroom light erbij en een scheutje olijfolie en peper en zout: pureren met staafmixer of in keukenmachine. Klaar 🤷
Daarna kan je m dus evt in een ovenschaal the doen, beetje kaas erover en wat gehakte pecannootjes en dan onder de hete grill even gratineren 😋
18 okt 19 door lid: Elfje69
|
18 okt 19 door lid: Sheilavanwijk
|
Ziet er heerlijk uit. En misschien vind je het leuk om te proberen maar in Indonesië vullen ze ook vaak de tofu. Met wortel en taugé etc is ook erg lekker 😋
18 okt 19 door lid: AviaMar
|
Oh ja, als je een mooie verse koolraap hebt met een strak velletje hoeft je m echt niet te schillen!
18 okt 19 door lid: Elfje69
|
Ah, voorgemarineerde. Die heb ik nog niet geprobeerd. Wel zelf gemarineerd met een sausje van, pindakaas, balasamico, stroop en wat water. Was ook jammie, als ik die in de airfryer doe... 🤤
18 okt 19 door lid: lisaraaphorst
|
Oh,dat klinkt ook lekker zeg! Kan ik ook wel een keer doen! 😋
18 okt 19 door lid: Elfje69
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Elfje69's Gewicht Geschiedenis
|