Vredehuis's Logboek, 24 mei 19

Proefloopwedstrijd 0,8K - persoonlijk record

Bekijk Dieet Kalender, 24 mei 2019:
2979 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Als beloning gaf ik mezelf een extra Frikandel bij de Franse Frietvrijdag, met wat Flinke Klodders Mayonaise en een Ola Magnum Almond! 
24 mei 19 door lid: Vredehuis
zo dat menu wil ik ook wel 👍 
24 mei 19 door lid: chrisp72
lekkerrrr Chris, dank je! 
24 mei 19 door lid: Vredehuis
Nog 13 seconden te winnen, dan mag ik een fitdoel en volgende pr noteren. Eerlijk gezegd gunde ik mij een snelstart (op tempo starten) en de flinke wind in de rug. Na 35 weken vasten en tekorten had ik een snel succesje nodig om de moed erin te houden. Ik ga volgende week voor de 1K, 200M meer in 4m. We gaan het zien! 
24 mei 19 door lid: Vredehuis
Over menu gesproken, nog lastig is voor mij de macro's te managen. Ik krijg nog te weinig eiwitten binnen en voor mijn gevoel te veel vet. In sport en voeding wil ik nog meer thuis raken: vooral voeding voor atleten. Daarnaast zal ik meer aandacht nodig hebben voor krachttraining en sporttechniek, in eerste instantie looptechniek. In deze gebieden zit nog winst. 
24 mei 19 door lid: Vredehuis
Een HIT gaat wel naar het naadje, hoor. In 3 minuten tophartslag flitsen zoveel remmende, stoppende, opgevende gedachten langs. Die van gister was verleidelijk: 'waarom ga je niet lekker rustig hier op het bankje zitten langs de Reeuwijkse plas, i.p.v. je rot te rennen?' Het JA van doorgaan was gelukkig sterker voor een krachtiger karakter. Morgenmiddag maar eens lekker het plassenbankje doen, genieten van de vogels en het water! 
25 mei 19 door lid: Vredehuis
Doorzetten in de absolute betekenis van het woord vind ik een enorm bewonderenswaardige kwaliteit! 👏💪 
26 mei 19 door lid: Sheilavanwijk

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vredehuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.