Yoo69's Logboek, 22 mei 19

Jonge bladsla, tonijn, uitje, paprilka, tomaat, augurk en komkommer. En het gezin aan de pizza

Bekijk Dieet Kalender, 22 mei 2019:
1055 kcal Vet: 72,56g | Eiwit: 78,89g | Kolhy: 14,81g.   Lunch: Saladinettes Jonge Bladsla, Menuet Verse Roomkaas met Kruiden, Aldi Fricandeau, Lovilio Mozzarella. Diner: Tonijn in Olie (uit Blik), Kesbeke Augurk, Jumbo Culinaire Pittenmix, AH Snoeptomaatjes, Saladinettes Jonge Bladsla. Snacks/Andere: Alesto Californian Almonds, Hands Off My Chocolate Seriously Dark, Komkommer (met Schil). meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zo gaat dat bij ons ook, ik kook voor mij apart, want mijn gezin doet hier niet aan mee, lusten de meeste dingen ook nuet. 
22 mei 19 door lid: smr47
Herkenbaar! Voor de kids broodje hamburger vandaag en ik groente omelet😉... manlief is de vriezer ingedoken. Komt die ook nog eens leeg! 
22 mei 19 door lid: Lottesem
Hier ook altijd 2 verschillende maaltijden bereiden maar aan de andere kant vind ik het niet zo erg alleen soms met 5 pitten 1 tekort 😉 en dan zo'n trek hebben maar dan toch als laatste eten  
22 mei 19 door lid: Yoo69
Ik heb maar 4 pitten, maar het lukt toch nog.  
22 mei 19 door lid: smr47
Goed bezig zeg. Wat een discipline! 
22 mei 19 door lid: Marielle Giesberger
Doe het al trouwens 3 jaar nu. Maar kook voor mijn mannen vaak meer en dan vries ik een maaltijd in. Wanneer er 1 moet werken of trainen dan eten hun eerder of later een maaltijd vanuit de vriezer. Oudste zoon of man eet dan met mij mee, maar ligt eraan wat ik maak. Maar ik eet ook 2x per week op mijn werk. Werk in een supermarkt dus ook heel flexibel met boodschappen mee nemen.  
22 mei 19 door lid: Yoo69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Yoo69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.