Mozarella wrap, gevuld met left overs, roomkaas kruiden, jonge blagsla en fricandeau
|
1055 kcal
|
Vet: 72,56g | Eiwit: 78,89g | Kolhy: 14,81g.
Lunch: Saladinettes Jonge Bladsla, Menuet Verse Roomkaas met Kruiden, Aldi Fricandeau, Lovilio Mozzarella. Diner: Tonijn in Olie (uit Blik), Kesbeke Augurk, Jumbo Culinaire Pittenmix, AH Snoeptomaatjes, Saladinettes Jonge Bladsla. Snacks/Andere: Alesto Californian Almonds, Hands Off My Chocolate Seriously Dark, Komkommer (met Schil). meer...
|
|
Reacties
ziet er superlekker uit! Hoe heb je de wrap gemaakt??
22 mei 19 door lid: Elfje69
|
Bol mozzarella in de magnetron, 1 minuut op hoogste stand (elke magneton verschilt van temp)En wel in eigen vocht in een schaaltje. De bol moet echt wel beetje gesmolten zijn.
Daarna de bol tussen 2 bak papiertjes uitrollen. Nadat je vocht heb afgegoten natuurlijk 😉. Mocht hij niet maar vorm uitrollen even terug leggen en opnieuw uitrollen. Even laten drogen / afkoelen en dan trek je hem zo los van het papier en vullen naar wat je zelf wilt. Zo makkelijk ook als tussendoortje.
22 mei 19 door lid: Yoo69
|
Thx, wowww. Calorie-bommetje dus 😂. Ik heb geen magnetron maar dan verwarm ik m wel heel voorzichtig in een steelpannetje. Ik begrijp dat ie alleen zo zacht moet worden dat je m uit kan rollen 👍
22 mei 19 door lid: Elfje69
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Yoo69's Gewicht Geschiedenis
|