Dappere-Dodo's Logboek, 10 mei 19

Okay, paniek bij mij!! Misschien nergens voor nodig, maar ik weet het niet. 😥 Bijna anderhalf uur geleden een auto voor mijn deur geparkeerd, de man is even uitgestapt, ik heb niet gezien waar hij heen ging, maar daarna weer in zijn auto gaan zitten. Hij heeft een tijdlang niks gedaan, daarna zijn spiegels in en uit geklapt, en nu heeft hij en zonnebril op gedaan en ligt hij achterover alsof hij slaapt. Misschien komt het omdat ik niet zo lekker in me vel zit, maar ik vind het eng, en verdacht. 😥 Ik ben nu net bezig met het eten maken maar ik wil eigenlijk de fiets pakken, achterom rijden en dan voor het huis langs stiekem om zijn nummerbord te bekijken.. Ik denk dat ik dat maar ga doen. Zit helemaal te shaken, echt zo **. 😥

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
als je iets verdachts ziet mag je de plaatselijke politie bellen. Doe dat maar liever dan zelf op onderzoek uitgaan? 
10 mei 19 door lid: TahaniAlJamil
heb je iemand in de buurt die even bij je langs kan komen? niet fijn als je niet veilig voelt.  
10 mei 19 door lid: mo.mo3
Thanks.. Ik ben om mijn paniekaanval te laten zakken voordat ik jullie reacties zag toch wel een stuk gaan fietsen, eten gelaten voor wat het was. Bij thuiskomst was hij weg. Ik ben een kwartiertje weg geweest. Hij heeft dus tussen de 1.45 uur en 2 uur voor het huis gestaan. 🤔 Ik weet het kenteken. Ook familie geïnformeerd maar die konden helaas niet zo snel langskomen.. Ik ga wel melding er van maken. Even kijken of dat via internet of op bureau moet. Om half negen toch maar snel het eten opgewarmd. Moest wel want had ook gesport vandaag. (Positief dingetje van vandaag) paniek is gezakt, nu voor ontspanning wat opzoeken en dan toch proberen te slapen. Morgen weer een nieuwe dag.. 
10 mei 19 door lid: Dappere-Dodo
Zou ook zomaar kunnen dat de man even een tukje deed in zijn auto om welke reden dan ook? Misschien ben ik te makkelijk hoor, maar ga niet snel uit van het ergste.. maar ik was er niet bij dus kan dat niet beoordelen. Mocht het toch niet kloppen heb je in ieder geval zijn kenteken inderdaad.  
10 mei 19 door lid: *Tess86*
Bedankt Tess, zou zomaar kunnen hoor. Misschien is het ook wel niks en heb ik me bang gemaakt omdat ik me toch al niet zo goed voel. Het is echter niet de eerste keer dat dit is gebeurt, en heb ook al eens van een buurvrouw gehoord dat er iemand geobserveerd had toen ik niet thuis was.. We gaan het zien hoe het afloopt. 
10 mei 19 door lid: Dappere-Dodo
no spannnnng. iemand rust ff uit! misschien had ie gedronken en slaapt ie eerst zn roes uit. zonnebrillen worden vaak gedragen als mensen drugs of drank op hebben. ik gok dat ie zn roes uit slaapt 
11 mei 19 door lid: fitlifegoals
Bedankt voor de uitleg Lotte..😊 
11 mei 19 door lid: Dappere-Dodo
Jaaa sommige mensen zitten gewoon op hun telefoon of wachten mis ergens op. Mijn dochter had s avonds laat ook een x lang in de auto gezeten met vriendje. Gewoon aan t kletsen. Was politie gebeld. Kind schrok haar rot. Maar oplettendheid kan nooit geen kwaad. 
11 mei 19 door lid: Renner123
Ik werk in de wijk en soms heb ik tijd over tussen twee cliënten in. Dan moet ik ook in mijn auto blijven wachten en ga ik uit verveling op mn telefoon zitten. Maar ik kan me voorstellen dat je niet prettig vind.  
11 mei 19 door lid: SnelleEll72
Renner, jeetje wat lijkt me dat schrikken voor je dochter.. Bedankt, mamsvandrie voor je uitleg. Zo komen er toch steeds meer ideeën. Dat zal in ieder geval misschien helpen relativeren als het nog een keer gebeurd.  
11 mei 19 door lid: Dappere-Dodo
Ik snap je wel hoor!! Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen dingen heel anders overkomen. Dan ga je sneller van de slechtere dingen uit. Dat mag! Maar vaak is het niet correct. Merkte zelf gisteren toen ik na een klein jaar weer in de zonnebank lag dat ik ineens een stuk minder angstig was dat er anderen binnen konden komen, of dat ik anderen lastig val met muziek. Eerder was ik er enorm ongemakkelijk bij. Ook raakte ik eerder in paniek van een manneke dat naast mn pand werkt dat altijd met zn hand in zn broek naar mensen staat te kijken. ( oke die is wel logisch) maar nu weet ik dat ie autisme heeft en gewoon niet anders kan. Nu zit ik beter in mn vel, geen tot weinig angst meer. En dan lijken de dingen al veel positiever. Probeer te beseffen dat mensen vaak best oke zijn. Ook al is je ervaring anders, niemand wil je zomaar iets aan doen denk ik, en het gevo dat je nu hebt verdwijnt echt wel weer. Alles komt goed!!😘 
11 mei 19 door lid: fitlifegoals
Gevo=gevoel 
11 mei 19 door lid: fitlifegoals
Dankjewel Lotte, super lief!😘 Doet me echt goed. 
11 mei 19 door lid: Dappere-Dodo
Knuff!  
11 mei 19 door lid: SnelleEll72

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.