Elfje69's Logboek, 05 mei 19

deze kan je dus gewoon in slices uit de hand eten....

Bekijk Dieet Kalender, 05 mei 2019:
1492 kcal Vet: 79,31g | Eiwit: 85,14g | Kolhy: 90,37g.   Ontbijt: AH Aardbeien, Smaakt Gebroken Lijnzaad, De Notenshop Notenmix Stukjes, Myprotein Impact Whey Protein, Konings Magere Naturel Kwark, Milbona Turkse Yoghurt. Lunch: Maaltijdsalade, Avocado-Ei, Lidl Eiwitbrood. Diner: Olijfolie, AH Kastanjechampignons, Jumbo Geraspte Kaas Jong Belegen 48+, Lidl Verse Geitenkaas Naturel, D'amico Artisjokken uit Romeinse, AH Pastasaus Basis Basilicum, Pizza, Rode Linzen Bodem. Snacks/Andere: Gebak Groot, Wappelcake - Peer Medium 5/5, Gebak Groot, Chocolade-Courgette Cake, J.D. Gross Arriba 95% Cacao. meer...
2074 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

40 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 54
Reacties 
wauw, ziet er super goed en lekker uit.... hoe heb je die bodem gemaakt 🙈🙈🤗 
05 mei 19 door lid: D3N1S3.
Macro’s per bodem: Kcal 234 Vetten 1,14 gr Koolhydraten 33 gr Eiwit 15,8 gr Vezels 13,6 gr Ingrediënten: 75 gr rode linzen 60 ml water 1/2 teentje knoflook 1/8 theel zout 1/4 theel bakpoeder evt beetje oregano De rode linzen moeten een tijdje weken!! Minstens 4 uur, maar liefst langer. Ik had ze de avond ervoor in een bakje water gezet, maar 's ochtends zou ook kunnen. Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 gr. Zet tijdens het voorverwarm proces een stalen of gietijzeren pan in de oven om mee te verwarmen. Laat de linzen uitlekken in een zeef en spoel ze af. Doe ze in een blender of foodprocessor of flinke hakmolen of in een hoge mengbeker waar je in kan staafmixeren. . Doe de rest van de ingrediënten erbij. Blender/mix tot het een lobbig beslag is. Als oven , en dus pan, op temperatuur zijn, haal je de pan voorzichtig uit de oven en zet m op een rooster. Giet het beslag erin, zorg dat het goed verdeeld is over de hele bodem. Bak in het midden van de oven, ca 25 min. Hou het de laatste paar minuten even in de gaten, want iedere oven is anders. Haal de pan uit de oven en zet m op een rooster. laat de bodem ca 10 min afkoelen en haal daarna de bodem uit de pan. Beleg met je favoriete toppings en bak m nog een paar minuten op ongeveer 175 gr zodat de kaas smelt en de pizza weer heet is. LET OP: als de bodem gebakken is lijkt het net een reuze-knäckebrød (ik dacht echt dat ik m verpest had), maar door m te beleggen en even opnieuw te bakken transformeert ie in een echte superpizza! (ik ga er van uit dat je de bodems ook van te voren zou kunnen bakken en bijv de dag daarna afbakken met de saus & topping, maar dat heb ik nog niet geprobeerd) (DE IJZEREN PAN DIE IK HIER ALTIJD VOOR GEBRUIK HEEFT EEN BODEM-DIAMETER VAN EEN GOEIE 20 CM)  
05 mei 19 door lid: Elfje69
Merci voor het receptje 
05 mei 19 door lid: gezonderleven
Ah super Elfje! Dank je wel deze ga ik volgend weekend lekker maken. De rest van het gezin eet dan of pizza of de gele M, en ik dus deze overheerlijke pizza heb er nu al trek in. Jouw gerechten zien er altijd zo mjammie uit. Maar vind het klasse dat je er de tijd voor neemt hoor.. hier lukt mij dat echt niet, te weinig zin of tijd of ik weet het niet 🙈🙈🤣 
05 mei 19 door lid: D3N1S3.
Omg!! 😍 
05 mei 19 door lid: lisaraaphorst
Lekker zeg!! Ik heb ‘m ook opgeschreven voor zeeeeer binnenkort 😍 
05 mei 19 door lid: Zomerspruit
En als je de macro's dan vergelijkt met de magioni bloemkoolbodem.... Die heeft per stuk 399 kcal, 73 gr Kh en maar 4,3 gr vezels. Ik ben ook geen fan vd "broodachtige" structuur vd magioni's, deze linzenbidem heeft gewoon een dunnere, stevige bodem, jammie 😋 (met topping en al kwam ie vandaag op 475 kcal, ik denk dat ik m binnenkort nog een keer maak 🤣) 
05 mei 19 door lid: Elfje69
Hihi groot gelijk, hij is zeker veel beter dan de andere idd! Ik heb de linzen opgeschreven voor donderdag mijn weekend boodschappen hihi 😁😁😁 
05 mei 19 door lid: D3N1S3.
Goed zo Denise. Eet je vaker linzen? Supergezond! Lekker om soep mee te maken ook 🤗 
05 mei 19 door lid: Elfje69
Ik hoorde vd week dat je van linzen aankomt 😓 
05 mei 19 door lid: annemiek rembil
Niet naar domme mensen luisteren Annemiek 😘 
05 mei 19 door lid: Elfje69
Eet ik nl ook graag. 
05 mei 19 door lid: annemiek rembil
Vooral doen dan Annemiek, beregezond 😍 
05 mei 19 door lid: Elfje69
Nee, nog nooit gegeten... Hihi Dus ben benieuwd net zoals Wat had je van de week courgette toch ipv de paprika... Ik word wel uitgedaagd door jouw foto's om het toch allemaal te gaan proberen... 😊😁 
05 mei 19 door lid: D3N1S3.
Ik opperde aubergine ipv paprika ja, maar courgette is natuurlijk ook heerlijk! Wat leuk dat je dankzij mij meer experimenteert met je eten, er is zoveel heerlijke te ontdekken 😍 
05 mei 19 door lid: Elfje69
Oja! Aubergine! Ik heb die nog niet geprobeerd, 🙈 Maar die linzenpizza moet er wel aan geloven, daar ben ik echt heel benieuwd naar. En courgettes staan ook op mijn lijstje ben benieuwd wat ik daarmee kan maken!  
05 mei 19 door lid: D3N1S3.
Sowieso mijn chocolade-courgettecake van laatst!!! Dan proef je de courgette wel niet, maar wel de heerlijkste, smeuigste choco cake die je ooit hebt gegeten! En soep natuurlijk, vitaminebommetje! En vullen, met hete kip (als je van pittig houdt natuurlijk) En gewoon lekker in blokjes bakken door je ratatouille, of je chili con carne (met of zonder bonen) 😋🤷 
05 mei 19 door lid: Elfje69
Of plakjes grillen om een salade met gegrilde groentes te maken. Oh gegrild door een couscous salade 
05 mei 19 door lid: Elfje69
Die chocoladecake klinkt verrukkelijk, maar snel opzoeken van de week en overnemen in mn schriftje om te maken hihi! Thnx 😘😘 
05 mei 19 door lid: D3N1S3.
yw beeb, zet je wel ff fotootjes neer van je creaties?! 😘 
05 mei 19 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.