Vredehuis's Logboek, 13 apr 19

Ik zit 'm best een beetje te knijpen voor mijn meetmoment morgen. Ik heb deze week wel grote schommelingen in verbruik en consumptie gemaakt, wsl. teveel van het goede. De afgelopen week deed ik per ongeluk een halve marathon (zie log Rondje Reeuwijkse Plassen 10 april 2019), daarna nog een aantal flinke duurwandelingen. Daardoor ben ik voor het grootste deel van de week in Herstelstatus Zwaar belast (polar) geweest. Dat komt het afvallen niet ten goede, waardoor ik verwacht niet te voldoen aan mijn weekdoelstelling 4 ons vetverlies. Zondag om 13:30 uur ben ik pas weer in Evenwichtig waardoor mijn lijf weer aan vetverlies kan werken. Oh, zo benieuwd ben ik toch naar de resultaatcijfers morgenochtend. Een schrale troost is al met al nog ruim onder het doel vetverlies te zijn van mijn jaarfitplan dat startte op zondag 10 februari 2019 (zie mijn Profiel). Mijn leerproces is niet te veel tegelijk te willen in te korte tijd! Geduld is een schone zaak ... want ik heb de tijd van mijn leven!

Bekijk Dieet Kalender, 13 april 2019:
2623 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
In de eerste dag van de week noteerde ik al gelijk een betere vochthuishouding na de herstelfase van de zware belasting in de vorige week. Hoe zal het morgen zijn, de 2e dag? Het voelt goed. 
15 apr 19 door lid: Vredehuis
Ja, zo blij met de bevestiging vanmorgen. Ben weer beland in de modus vetverbranding. Een ons in de eerste twee dagen van de week, zet dit zo door dan ben ik back on track!  
16 apr 19 door lid: Vredehuis

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vredehuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.