brigensam's Logboek, 07 mrt 19

toch snap ik iets niet. Al zou je de hele dag niks doen heeft je lichaam toch voedingstoffen om het lichaam goed te functioneren. Bij mij is uitgerekend dat dat 1450 is. En met sporten erbij ik bij 1500/1600 moet zitten. Lange tijd zo gegeten met weinig resultaat. nu probeer ik rond de 1450 1500 meer uit komen en val nu heeel langzaam af. maar,dan nog zegt de app probeer 500 minder te eten om af te vallen. Hoe zien jullie dit?

Bekijk Dieet Kalender, 07 maart 2019:
1530 kcal Vet: 79,60g | Eiwit: 91,58g | Kolhy: 134,77g.   Ontbijt: Ekoplaza Pompoenpitten, Quaker Oats Havermout, AH Zonnebloempitten, Griekse Yoghurt. Lunch: AH Verspakket Rode Linzensoep (250ml), Calvé Pindakaas (20g), AH Kipfilet Naturel, Maaslander 30+ Romig Jong Belegen, Blue Band Goede Start, Wasa Cracker. Diner: Mayonaise, Zoete Aardappel, AH Kipschnitzel, Champignons, Broccoli. meer...

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
soms heus wel een uitschieter en weekend normaal eten. Deze week gaat het vrij goed. Met de cijfers Misschien beetje geduld meer hebben  
07 mrt 19 door lid: brigensam
Ik zit nu met sporten rond de 1800 maar dat is idd mijn verbruik want dan blijf ik op gewicht. Ik krijg echter de knop niet om, om minder te gaan eten.... Ik hoop ook dat geduld mij gaat belonen.  
07 mrt 19 door lid: Zonnetje inhuis
Ik zie dat dat soort cijfers, tabellen en rekenmodellen een mooie richtlijn weergeven, gebaseerd op gemiddelde cijfers. Maar geen mens is gemiddeld, zo mag ik ook aan den lijve ondervinden. Dus zoek uit wat voor jou werkt. 
07 mrt 19 door lid: Tijmpje
Via fit.nl begrijp ik dat je maximaal 500 onder je aanbevolen hoeveelheid mag eten. Je aanbevolen hoeveelheid is per persoon verschillend. Minder dan 1500 zou ik zelf niet aanbevelen, dan kom je in de extra trage verbranding, omdat je lichaam extra zuinig gaat doen met wat er binnen komt. Kijk maar eens op internet over minimum inname. Succes!  
07 mrt 19 door lid: lifestyli
Die berekeningen geloof ik meestal niet heel erg, maar stel we doen het nu wel dan is het toch normaal dat je niet afvalt? Je zegt namelijk te eten rond de 1500/1600 en aangezien je lichaam dat ook precies nodig heeft blijf je prima op balans met je gewicht, wil je afvallen moet je richting de 1200 vermoed ik. 
07 mrt 19 door lid: Leftie80
Dank jullie wel :)  
07 mrt 19 door lid: brigensam
Als je ongeveer 100 kcal onder je daadwerkelijke verbruik eet, wat ik begrijp uit je bericht, dan zul je idd weinig afvallen, onsje in de week. Maar ook dat is na 10 weken een kilo natuurlijk. De opties zijn dan accepteren dat het met een onsje per week gaat, je verbruik omhoog gooien door meer te bewegen of minder kcal in te nemen dan de huidige 1500. Maar je komt er hoe dan ook wel! 
07 mrt 19 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
elk lichaam heeft andere behoeftes, zo heeft het Eene lichaam met een snelle stofwisseling meer koolhydraten nodig en een lichaam met een wat tragere stofwisseling bv weer meer vetten. kijk wat jou lichaam echt nodig heeft in verhouding koolhydraten/vetten/eiwitten. 
07 mrt 19 door lid: femke.,
Dank jullie wel :)  
07 mrt 19 door lid: brigensam

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


brigensam's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.