Vredehuis's Logboek, 04 mrt 19

Ohhh, weer een prachtige Eetmeter vandaag! Alles groen, behalve Koolhydraten dat 40 en% had moeten zijn, echter de teller stak op 39: bijna PERFECT. Ik word daar zo blij van, na een CHEATzondag. Wel zakte het vet% naar 16,3 ten gunste van spier- en vochtmassa. Lekker bezig, Bas, geef jezelf maar een cursief compliment ... :)

Bekijk Dieet Kalender, 04 maart 2019:
2585 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed gedaan 💪 
04 mrt 19 door lid: D3N1SE
Dank je, Denise! 
04 mrt 19 door lid: Vredehuis
Knap hoor! 
05 mrt 19 door lid: ncfj25675
wat goed zeg. hoe doe je dat ? Plan je alles van te voren of weet je gewoon heel goed wat wel en niet past in je dagelijkse eetpatroon ? ik vind trouwens het invoeren in de eetmeter van voedingscentrum een crime.( zoeken op producten erg omslachtig en lang niet compleet) hoe is jouw ervaring daarmee ?heb je tips & tricks? veel vragen, ik weet het 😳 
06 mrt 19 door lid: mo.mo3
Dat invoeren ben ik helemaal met je eens mo. Op telefoon loopt ie steeds vast. Mischien beter op laptop oid. Dacht goede keuzes te maken , maar Vnl rode balkjes 😂.  
06 mrt 19 door lid: ncfj25675
Dankjewel ncf! 
06 mrt 19 door lid: Vredehuis
Ook jij mo, dank! 
06 mrt 19 door lid: Vredehuis
@mo Nee, ik plan niet alles. Door tijd en ervaring kan ik beter kiezen, en heb ook nog veel over voeding te leren. Elke dag weer wat. Inderdaad is het even wennen aan de Eetmeter. Volhouden, het systeem leren kennen, brengt mij wel meer gemak. Je kunt een heleboel taken vergemakkelijken, zoals Dagelijkse comsumpties (wat je standaard eet in je maaltijden) met 1 knop invoeren. Ook Mijn producten en Mijn gerechten kun je invoeren. Dus mis je iets, maak het aan. De Overzichten en Adviezen zijn zo zinvol, inzichtgevend, bewustmakend, en het geeft het veilige gevoel dat je goed zit! Dat vind ik het aanleren meer dan waard. Iedereen kan ik het aanbevelen. 
06 mrt 19 door lid: Vredehuis
@ncf Het gaat erom dat je niet behoeft te streven elke dag alle rode vakjes groen te krijgen. Over 1 à 2 weken is heel goed. De Eetmeter geeft je op Mijn Home inzicht in wat je over de afgelopen 30 dagen gemiddeld aan voedingsstoffen hebt binnengekregen. Als ik je kan helpen, dan weet je me te vinden ('k besef dat ik 'n ware Voedingscentrum ambassadeur ben: goede wijn behoeft een krans ;).  
06 mrt 19 door lid: Vredehuis

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vredehuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.