debbiestaps's Logboek, 03 dec 18

Links waar ik vandaan kom rechts hoe het nu is... mijn hoofd maakt over uren... ik wil er graag nog 7 kwijt Zowel internist al sportschool zeggen dat ik eigenlijk aan mijn max zit wat denken jullie door gaan voor 68 of dit accepteren??

44 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 30
Reacties 
Als ze dit aanraden. zou ik iig niet meer zo streng doen.  
03 dec 18 door lid: annemiek rembil
De internist zei het alleen al bij de 82... waar ik sport zei ze dat mijn skalet aardig breed is dus ik niet moet hopen op 36... ik kwam een oude vriendin tegen die zei ik moet echt gaan lijnen ik zeg doe normaal joh ziet er echt goed uit zegt ze ik weeg 73 ik bedacht me dat dat nog geen 2 kilo verschil is met mezelf... ik zie dat zelf alleen niet  
03 dec 18 door lid: debbiestaps
Interesse; Waardoor wil je er nog 7 af?  
03 dec 18 door lid: adff
Ik vind 68 een mooier getal... en blijf mezelf dik vinden alleen ben ik bang dat dat altijd zo zal zijn... 
03 dec 18 door lid: debbiestaps
Volgens mij heb je je antwoord al. Alleen zou je denk ik niet iets met het getal moeten maar met hoe je naar jezelf kijkt. Wanneer is het goed genoeg? 😉 
03 dec 18 door lid: adff
mooi figuur heb je nu...  
03 dec 18 door lid: boefhje
Eens met Adff... Als je niet werkt aan je zelfbeeld, is het nooit genoeg. En dat is niet goed voor je!!  
03 dec 18 door lid: Tianvanthe
je ziet er super uit joh. wat een goed resultaat.👍 Misschien kan je nu beter de focus gaan leggen op je lekker in je lijf voelen en jezelf zien zoals je er echt uitziet nu (en niet zoals nog in je hoofd zit) in plaats van nog meer te willen afvallen. 
03 dec 18 door lid: mo.mo3
Ik weet het... ik stoor me vooral aan mijn buik maar dat is vee vel ook dat krijg ik niet weggelijnd... ik blijf mijn doelen maar bij stellen😬 Vroeger had ik een moord gedaan voor dit gewicht! Dank jullie wel!! 
03 dec 18 door lid: debbiestaps
Ik denk dat je hier zeer tevree mee mag zijn! Ik zou niet meer zo streng zijn wat er af gaat prima en blijft het zo is het ook goed althans zo zie ik het! Mooi figuur! 
03 dec 18 door lid: dani.p2
Ik vind je prachtig. Tegelijkertijd begrijp ik je gedachtes, in je eigen hoofd ben je anders dan dat externe je zien. En er zijn maar weinig mensen die je bloot zien en meestal is dat je hekelpunt, aangekleed ben je prachtig. Doe waar jij je goed bij voelt. 
03 dec 18 door lid: Roosmarijn2108
Je bent 45 kg lichter !! Wees trots, en tevreden.  
03 dec 18 door lid: annemiek rembil
super joh!!! ennnuh, doe waar jij je goed bij voelt 
03 dec 18 door lid: lgreinerart
Wow heel mooi ben je hoor! En ik zie een thigh gap! 😍 
03 dec 18 door lid: nynket
Dank jullie wel!! Dat is juist het punt ik weet niet waar ik me goed bij voel ik wil rust en denk dan even niet meer wegen maar ik kan het niet loslaten  
03 dec 18 door lid: debbiestaps
je ziet er super uit, mooie prestatie! 
03 dec 18 door lid: kerstroos
Dan zou ik aanraden ff stabiel te blijven eerst. Daarna verder kijken wat je wil 
03 dec 18 door lid: lgreinerart
Zoals de meeste hier op dit forum wil je naar een bepaald getal, maar belangrijker ik wat de spiegel zegt. En wat ik op de foto zie, ziet er goed uit, ik zie niet of dat 65 of 75 kg is ik zie iets wat gezond is! 
03 dec 18 door lid: jong1432
Doen wat goed voelt. al wil ik wel de kanttekening maken dat een internist en een sportschool niet voor niets zoiets zegt. Geniet van je lijf! 
03 dec 18 door lid: adff
Wat zie je er mooi slank uit! Kun je niet gewoon een tijdje wat losser met het noteren zijn, en kijken of je op het huidige gewicht blijft? Je zult toch een keer ‘los’ moeten. Ondertussen kun je wennen aan je nieuwe jij! 
03 dec 18 door lid: MargreethT

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


debbiestaps's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.