Suzepluus's Logboek, 03 nov 18

De op een na laatste werkdag zit er weer op. Nog 1 ochtend.
Ik ben zo blij dat ik mijn vakantie ook heb gespendeerd aan het koken met PG. Toch ook nog weer een andere kookwereld voor me open gegaan en daar maak ik nu ook handig gebruik van op mijn werk.
En ze smúllen ervan!
Dubbel plezier. Wat zeg ik? Drie dubbel! 4, 5, 6...
Het erin verdiepen, het bereiden, het opeten, het doorgeven en het genieten van anderen. Én inmiddels ook al anderen aan gestoken!
Vandaag het menu een beetje aangepast. Weekend is wat lekkers op 't werk. Vandaag had ik voor superverse echte roomboter gevulde koeken van de banketbakker gekozen. En zelf mag ik er ook eentje. Hapje voor hapje van genoten.
Tussen de middag thuis stond een aardappelsoep met crackers op, maar wilde om boodschappen gaan. Wilde een kast hebben. Dus maar snel een tosti bereid. En maar goed, want ik had de laatste.
Vanavond weer wel volgens het menu: een variatie op Pasta Carbonara.
Lekker!
Mijn gewicht wilt weer even niet, maar dat vind ik niet raar. M'n lichaam moet weer settelen in z'n nieuwe balans. Dat kost energie en pijn.
Dus maak ik me niet druk, dat komt wel. Gewoon doorgaan op deze weg.
Iets in gewicht aangekomen, paar onsjes maar. Maar toch ook weer her en der wat cm's minder! En dat is ook belangrijk.
Lief is een avond de hort op. Ga ik mijn doos met kast uitpakken en onderdeel voor onderdeel naar boven brengen.
Dat ding is me zwaar!! Ik vind 't al heel wat dat ik 'm in m'n auto heb gekregen!
In elkaar zetten komt morgen of overmorgen wel.

Bekijk Dieet Kalender, 03 november 2018:
1574 kcal Vet: 76,37g | Eiwit: 64,45g | Kolhy: 157,73g.   Ontbijt: Geitenkaas, Helaes Puur Pindakaas, Aldi Beschuit Naturel, Leidingwater, Thee, Campina Botergoud Halfvolle Roomboter. Lunch: Aldi Yorkham, Aldi Extra Volkoren Brood, Thee, Old Amsterdam Oude Kaas 48+, Campina Botergoud Halfvolle Roomboter. Diner: Ei, Campina Kookroom, Knoflook, Uien, Courgette, AH Gerookte Magere Spekblokjes, Grand'Italia Spaghetti. Snacks/Andere: Aldi Hummus Ras El Hanout, Markant Soepstengel, Gevulde Koek. meer...
2851 kcal Activiteit: Boodschappen - 1 uur en 30 minuten, Autorijden - 14 minuten, Koken - 30 minuten, Fietsen (Langzaam) - 18 km/h - 10 minuten, Werken - 4 uren en 30 minuten, Slapen - 8 uren, Rusten - 9 uren en 6 minuten. meer...

11 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.