lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 28 okt 18

Eet smakelijk

Bekijk Dieet Kalender, 28 oktober 2018:
1525 kcal Vet: 50,07g | Eiwit: 70,46g | Kolhy: 189,46g.   Ontbijt: Kiwi, Bolletje Krokante Ontbijtgranen Zonnebloem- & Pompoenpitten, Koffie, Campina Magere Milde Kwark Naturel, Aardbeien, Friesche Vlag Halvamel (10ml), Mymuesli Lon Persoonlijk. Lunch: Bolletje Lichte Crackers Spelt, Lidl Rosbief, Lidl Rucola, Zonnatura Speltwafel, Zonnatura Paprika Spread, Philadelphia Bieslook. Diner: Mora Loempia, Yoghurt (Vol), Aviko SuperCrunch Kreukelfrieten, Remia Fijne Kruiden Dressing, All Seasons Gemengde Sla, Heinz Tomato Ketchup 50%, Optimel Drinkyoghurt, Mora Kroket Rundvlees. Snacks/Andere: Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Snack A Jacks Barbecue Paprika, Nescafé Cappucino Cafeïnevrij. meer...
2530 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ooo lekker eet smakelijk Lonneke! 
28 okt 18 door lid: adff
Alles uit de Airfryer. We hadden verschillende snacks dus een puzzel wat je bij elkaar doe en wanneer je er iets uit haal. De loempia moest het langst dus een puzzeltje wat wanneer erbij en eruit moet 😂. 
28 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Heerlijk, hier ook zo’n menu maar dan ipv sla (is dat lekker uit de airfryer😜?) komkommer en paprika. Verder ben ik nog van de ordinaire frietpan !! Krijg ik ook m’n vetten binnen 
28 okt 18 door lid: jong1432
Lekkkerrr! 😱😍🤤 
28 okt 18 door lid: Sandra.1994
Lonneke, als je eerst erin doet wat het langst moet, en dan de rest op z, n tijd? Of bedoel je dat ook? Dan is nl alles gelijk klaar. 
28 okt 18 door lid: annemiek rembil
Ja Annemiek, zo doe ik dat. De loempia moest het langst en een aantal andere dingen erbij en uiteindelijk gaan die eruit en is er weer plek voor hetgeen wat het kortst erin moet. Idd alles tegelijk klaar. Dan de snacks in een warmhoud schaal tot de patat klaar was.  
28 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Hihi ik doe het juist andersom, eerst de patat, en tijdens het eten daarvan de snacks erin. Zodra de patat op is, zijn de snacks klaar. 
28 okt 18 door lid: lisaraaphorst
@lisaraaphorst. Dat vind ik niet handig omdat ik dan onder het eten elke keer naar de keuken om snacks eruit en erin te doen. ik doe verschillende snacks tegelijk erin.  
29 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Haha ieder zn ding :)! Ik doe dit juist, omdat ik anders alles met 10 min binnen heb.. en nu doe ik er ongeveer 20/30 min over. Beter voor mn verzadigde gevoel.  
29 okt 18 door lid: lisaraaphorst

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.