Suzepluus's Logboek, 17 okt 18

Erg slecht geslapen vannacht. Ben moe!
Toch om half 9 opgestaan.
De laatste plank van de kledingkast leeg gehaald en uitgezocht, de oogst: 3 broeken die weg kunnen. Dan heb ik nog een paar die passen en het gros wacht erop tot ik er weer in kan. En alles is nu weer netjes uitgezocht op kleur en seizoen.
Blij met mijn gewicht: weer onder de 85!
Een kwark-frambozen smoothie gegeten.
Krantje gelezen, buiten koffie gedronken.
Mijn nieuwe PG weekmenu en boodschappenlijst staan online, dus een lijstje gemaakt en eens even geneusd en verlekkerd.
Straks een pistolet met oa een rest van de Monchou-vulling van gister.
De kippies houden nu Siësta, dus misschien even tijd om verder te gaan in de tuin. De laatste handelingen aan het kippen/konijnenhok.
Vanmiddag nog even op de fiets om een paar kleine boodschapjes, de loopband eens opstarten.
Vanavond Nasi met kip.

Bekijk Dieet Kalender, 17 oktober 2018:
1562 kcal Vet: 38,16g | Eiwit: 85,44g | Kolhy: 216,17g.   Ontbijt: Nature Crops Gepofte Quinoa, Frambozen, Aldi Ruwe Hazelnoten, Aldi Magere Kwark, Amiset Berry Blaster, Thee. Lunch: Campina Monchou, Aldi Slagers Achterham Gerookt, Aldi Petit Pains Meergranen, Thee, Komkommer (met Schil). Diner: Gebakken Ei, Kania Ketjap Manis, Knoflook, Inproba Nasi Goreng Kruiden, Aldi Zilvervliesrijst, Kipfilet (Gekookt, Gebakken), Aldi Nasi-Bami Groenten. Snacks/Andere: Zespri Kiwi Gold, Alpro Soya Chocolademelk, Medjool Dadels, PG energie repen, Koffie met Melk, Original Superfoods Psyllium Husk Vezels, Thee. meer...
2581 kcal Activiteit: Wandelen (Matig) - 5 km/h - 45 minuten, Werken in de Tuin (Tuinieren) - 45 minuten, Koken - 30 minuten, Schoonmaken (Opruimen) - 30 minuten, Rusten - 16 uren en 30 minuten, Slapen - 5 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
best veel werk he om het allemaal te plannen, maar ik vind het wel een sport! en ik eet afwisselender dan ooit 
17 okt 18 door lid: eskestoetman
Ik vind het juist een makkie. Alles is voor je bedacht. je hoeft zelf niet meer het wiel uit te vinden! Voorheen maakte ik zelf mijn weekmenu's. En dat moest allemaal kloppen. Lukte natuurlijk regelmatig niet... Nu hoef ik alleen maar het boodschappenlijstje over te schrijven na te hebben gecontroleerd wat ik wel/niet nodig heb ervan. En de rest van de week... gewoon de aanwijzingen op het scherm volgen! En... Tja, ik kook dan ook graag.  
17 okt 18 door lid: Suzepluus

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.