Elfje69's Logboek, 05 okt 18

Flatbread met hamburgertje en koolraapfriet uit de airfryer. Conclusie: de airfryer, groentefriet en ik zijn nog geen vrienden... :-( Ze zien er crisy uit, ze klinken crispy bij het omschudden en vervolgens... noppes. ze zijn taai :-(

Bekijk Dieet Kalender, 05 oktober 2018:
1639 kcal Vet: 99,54g | Eiwit: 72,16g | Kolhy: 97,60g.   Ontbijt: Jumbo Frambozen Vries Vers, AH Jonagold, Alesto Walnoten, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Funksjonell Sukrin Melis, Danone Hütten Kwark, Melkan Yoghurt Turkse Stijl. Lunch: Lunch, Kokos & Limoen Cake, Soupmaker, Groente-/kippensoep. Diner: Remia Blazing Luke Smokey Hot Cocktail, Lidl Ambachtelijke Hamburgers, Olijfolie, AH Rode Uien, Komkommer (met Schil), Oliehoorn Knoflooksaus, AH Sour Cream, Planet Deli Wholemeal Folded Flatbread, AH Koolraap Gesneden. Snacks/Andere: AH Gezouten Cashewnoten, Jumbo Frambozen Vries Vers, Funksjonell Sukrin Melis, Melkan Yoghurt Turkse Stijl, Céréal Stroopwafels, Delicata Puur Chocolade 85%. meer...
2369 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ja psies Tijm, thx 👍 
06 okt 18 door lid: Elfje69
Over kokosolie stond laatst ook weer een negatief bericht. Ik vind het maar lastig zulke dingen, en door tegenstrijdige verhalen blijf ik meestal bij het oude. 
06 okt 18 door lid: annemiek rembil
Tja, ieder zijn ding natuurlijk. Ik persoonlijk ga dan juist op onderzoek uit. 
06 okt 18 door lid: Tijmpje
Als ze elkaar steeds tegenspreken is dat lastig , want, en dàt bedoel ik , wie heeft er gelijk? 
06 okt 18 door lid: annemiek rembil
Kennis is altijd voortschrijdend. Vaak leveren nieuwe onderzoeken, andere en betere inzichten op dan oude onderzoeken. Dan kán het dus zijn dat nieuwe resuktaten de oude tegenspreken. En zeker wanneer die nieuwe onderzoeken niet meer betaald zijn door de voedingsindustrie, waardoor het belang van de 'voedings'producenten niet meer voorop staat (en die zelfs Het Voedingscentrum in hun zak hebben). Als je her en der wat onderzoek doet, wat artikelen opzoekt en leest enz... kom je er vaak vanzelf wel achter. En ja, sommige dingen zijn niet zo zwart-wit (net als in het echte leven). Zo zijn bijv. bepaalde voedingsmiddelen níet slecht (zoals kokosolie) maar moet je wel opletten wát je precies koopt en/of hoe je het gebruikt. Ik persoonlijk vind het alleen maar een heel goede ontwikkeling dat het voedingsbewustzijn in het algemeen zo toeneemt de laatste jaren. Er is toch altijd weer een groep mensen die je er wél mee bereikt en die er veel aan hebben.  
06 okt 18 door lid: Tijmpje
,Dank je. Zal eens op zoek gaan. 
06 okt 18 door lid: annemiek rembil
Waarnaar Annemiek? 
06 okt 18 door lid: Elfje69
Welke olie het best is om in te bakken. Bij mij staat er op de fles ideaal om te bakken trouwens.  
06 okt 18 door lid: annemiek rembil
Dat klopt Annemiek, dat zet Unilever op de fles. Daar verdienen ze héél veel centjes mee 😔. Heb je dat artikel al gelezen dat ik hier in de reacties ergens had geplakt? 
06 okt 18 door lid: Elfje69
Nee , zal eens kijken dus, hahah. 
06 okt 18 door lid: annemiek rembil
Hihi, kalm aan meis. Uiteindelijk gaan we allemaal ergens aan dood hè 🙄🤗 
06 okt 18 door lid: Elfje69
Voorlopig wel, maar liever niet aan olie ;)) 
06 okt 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.