Theopipo's Logboek, 26 sep 18

Nu ik wat complimenten heb gekregen van mensen om me heen over dat ze zien dat ik ben afgevallen, merk ik aan mezelf dat ik ietsje minder streng word. Maar ik wil nog ruim 20 kilo afvallen dus ik ben er nog lang niet! Ik wil niet mn motivatie verliezen dus zeg maar tegen mezelf dat ik er voor moet blijven gaan. Hebben jullie nog tips?

Bekijk Dieet Kalender, 26 september 2018:
62 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
een eet weekschema en hier veel rond hangen 😂 
26 sep 18 door lid: bloempje666
Gewoon doorgaan en denken aan de vele complimenten en het gevoel van dat je goed op weg bent.  
26 sep 18 door lid: cookicrunch
Op je spiegel schrijven je kan het, elke ochtend herhalen voor je zelf, en elke x als je iets wil wat je weet dat niet goed is schrijf maar ergens op. Ben ik echt de persoon die voor deze korte vervulling inplaats voor het lange termijn doel ga. Kortom voor je zelf positieve motivatie inbouwen en voor beslissing confrontatie aan gaan succes.  
26 sep 18 door lid: 20031986
Als je een keer “valt” niet blijven liggen maar gewoon weer “opstaan” en verder gaan op weg naar je doel !!!!!! 
27 sep 18 door lid: elcle
Bepaal voor jezelf wat je wilt bereiken, bijvoorbeeld 'gezond gewicht' en zeg tegen degenen die je complimenteren: bedankt, hopelijk helpen jullie me om 'doelstelling X' te bereiken. 
27 sep 18 door lid: MargreethT
Jij kan dit, ondanks al die complimenten die je krijgt 💪! Laat je zelf niet afremmen door al die “vervelende” complimenten, gewoon stug doorgaan 😀! 
27 sep 18 door lid: wvdzwart
Super die reacties van jullie! Dat motiveert me echt! 
27 sep 18 door lid: Theopipo
I find it's the compliments that motivate me, by making me feel good about myself. Now I have a little more confidence and a little more determination to lose more. I'm working towards losing 20kg, and have lost 3kg already so I'm happily keeping myself on track. 
27 sep 18 door lid: Rainey Dazey
Fijn dat ze nu al complimenten geven. Moet je kijken als je de rest ook kwijt bent ;)) 
27 sep 18 door lid: annemiek rembil
had pas ook bij de vereniging iemand die normaal niks zegt begon ineens tegen me te praten altijd negeren en nu ineens willen ze weten hoe je het doet.. dus nee juist leuk als er straks nog eens 15 af zijn dan snappen ze dr helemaal niks meer van 😂🤣😂😎 
27 sep 18 door lid: bianca114,7
Vanmorgen alweer iemand. Een ouder van een kind op school zei ineens: volgens mij ben jij een heleboel afgevallen, klopt dat? Dat was echt leuk! De eerste die er niks vanaf weet en het ziet. Ze durfde het eerst niet te vragen zei ze, want ze vindt het erg als het niet zo is. Ze vroeg hoe ik het doe en zij zelf doet een koolhydraatarm dieet. Echt leuk, het regent complimenten! 
28 sep 18 door lid: Theopipo
Lekker hoor! Maar dat ze t niet durft te vragen? Het is toch juist leuk. Ik heb t juist andersom. Als ik denk dat iemand zwanger is bv. En het is niet zo....oepsss! 
28 sep 18 door lid: annemiek rembil
Ja maar als je iemand vraagt of ie afgevallen is terwijl die zichzelf niet te dik vind/vond? Dat klinkt wel een beetje raar. Maar op zich niet direct beledigend nee 
28 sep 18 door lid: Theopipo
Als iemand mij dat vraagt , vat ik dat eigenlijk op als compliment. Dat ik er goed uitzie ofzo. Slanker , zonder dat ik meteen dik hoefde te zijn. Meestal zeg ik , dat komt door mijn kleding, ik trek het morgen weer aan, hihi. 
28 sep 18 door lid: annemiek rembil
ik kijk altijd eet programmas of ik ga research doen over gezond eten . Krijg ik veel motivatie van 🙂 
28 sep 18 door lid: elselinevd
Haha, ik keek naar de documentaire van michael Moore, over Mac Donalds. Over hoe slecht het was. Kreeg er echt trek van , en we zijn het ook gaan halen ;)  
28 sep 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.