lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 09 sep 18

Heb gisteren bij de verjaardag allemaal lekkere dingen gegeten, en toen we s'avonds thuis kwamen gewoon nog 3 meergranen bollen met pindakaas, en 2 zakjes met koekjes op. Baal er wel van, maar had er zo'n behoefte aan. Vanmorgen 1,3 kilo erbij, dus dat streefgewicht haal ik morgen niet. Nu aan het ontbijt en een bakkie koffie en straks een rondje hardlopen. Fijne zondag iedereen

Bekijk Dieet Kalender, 09 september 2018:
1488 kcal Vet: 27,47g | Eiwit: 106,47g | Kolhy: 196,07g.   Ontbijt: Blauwe Bessen, Crownfield Crunchy Muesli With Mixed Fruit, Koffie, Friesche Vlag Halvamel (10ml), Activia Aardbei 0%. Lunch: Plus Ovengebakken Kipfilet, Korenlanders Meergranen Bol. Diner: Optimel Magere Kwark met Magere Yoghurt Aardbei, Kippendijfilet soep (zelf gemaakt), Korenlanders Meergranen Bol. Snacks/Andere: Snack A Jacks Barbecue Paprika, Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Nescafé Cappucino Cafeïnevrij, Starbucks Skinny Latte, AH Snoeptomaatjes, Komkommer (met Schil). meer...
2035 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat is wel een beetje zuur als je bijna bij de doel bent.. maar je moet ook wel een beetje kunnen genieten! Gaat je vast van de week wel lukken! 
09 sep 18 door lid: Biancano1984
Is er zo weer af! 
09 sep 18 door lid: TommeyLou
Ja is jammer, vooral omdat we thuis afgesproken hadden dat we Sushi gaan eten als ik op mijn streefgewicht ben. Moeten we maar even een weekje uitstellen, ook omdat Opoe van de week weer langs komt dus dan is mijn gewicht toch altijd 1 a 2 kilo hoger. 
09 sep 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
nieuwe dag nieuwe kans dus gewoon weer tegen aan en je doel voor ogen houden😊succes 
09 sep 18 door lid: diana.vos99
Nieuwe kansen, nieuwe rondes 
09 sep 18 door lid: cookicrunch
😱komt vast weer goed. Als het maar gesmaakt heeft? Succes! 
09 sep 18 door lid: claudet57
Die weekenden met verjaardagen vind ik altijd het moeilijkste om in het gareel te blijven. Elke week is het 2 stappen vooruit en in het weekend weer een stapje terug.. Gewoon weer oppakken en doorgaan! Je moet ook een beetje genieten hoor.  
09 sep 18 door lid: Mariposaa
Maar dat streefgewicht komt er zeer binnenkort aan. Die spanning wanneer het zover is..... dat snap ik wel. Komt helemaal goed! 
09 sep 18 door lid: MargreethT
Hoort erbij en komt goed! 1.3kg in 1 dag... is morgen weer grotendeels weg! 
09 sep 18 door lid: roja345
hier idem was afgelopen vrijdag jarig dus ook lekker los gegaan en gister die dingetjes die we over hadden , nu dus ook weer effe mak aan doen . succes daar en komt wel weer goed met ons hihihihihi 
09 sep 18 door lid: robbievos
Wel balen, maar vandaag nieuwe ronde, nieuwe kansen! Dagje genieten tussendoor. En dan iets later je doel halen, komt goed! 
09 sep 18 door lid: letsdoitnow2018
@RobbieVos, nog gefeliciteerd! Het gaat al die maanden al 2 stappen vooruit en 1 stap terug. Ik denk ook dat je lichaam het af en toe nodig heeft om even te veel binnen te krijgen. Alleen baal ik een beetje dat het nu is voordat ik donderdag naar de internist moet, en ik had al op de sushi gerekend die we gaan eten als ik mijn doel heb bereikt haha. Maar we gaan gewoon weer lekker verder en zal het een weekje later zijn, of misschien lukt het me wel om het donderdag te halen :-) 
09 sep 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.