dani.p2's Logboek, 26 jul 18

Een vraagje😊 mijn wederhelft heeft zojuist ook een account aangemaakt en wilt graag spiermassa opbouwen. Hebben jullie tips voor hem wat de macro’s ongeveer moeten zijn en wat men eet. Hij doet wat kracht training maar nog niet zo intensief. Maar hij weet nog niet hoe hij hier moet reageren enzo 😬 hij wilt het zelf allemaal uitvogelen hoe de app werkt maar of ik het hier even wilde vragen😊. Wellicht dat de voeding ed met gewicht en lengte te maken heeft hebben nu wel duidelijk dat hij een inname zou moeten hebben rond de 2600. Alvast bedankt!

Bekijk Dieet Kalender, 26 juli 2018:
1594 kcal Vet: 48,82g | Eiwit: 140,74g | Kolhy: 136,26g.   Ontbijt: Water, Tommies Snoeptomaatjes, Jumbo Tortilla Naturel (40Gram), Tommies Snoeptomaatjes, Philadelphia Ciboulette-Bieslook, Zwanenberg Gegaarde Kipfilet Naturel, Lekker Fris Ijsberg Sla Melange, Philadelphia Ciboulette-Bieslook, Hardgekookt Ei, Danone Hüttenkäse. Lunch: Herbalife Voedingsshake, Water, Arla Skyr Framboos Cranberry, Komkommer (Geschild), Lindahls Kvarg Vanillesmaak, Vitalu Volkoren Cracker, Aardbeien, AH Blauwe Druiven. Diner: Atkins Chocolate Chip Crisp, Alesto Luxe Noten Melange, Lindahls Kvarg Frambozensmaak, Danone Hüttenkäse, Tommies Snoeptomaatjes, Hardgekookt Ei, Lekker Fris Rucola Sla Melange, Jumbo Salade Mix, De Vegetarische Slager Rul Gehackt. Snacks/Andere: OLA Raket Ijsje, Water, SPAR Kipfilet, Markant Augurken Sticks Zoet/Zuur, Herbalife Voedingsshake. meer...
2211 kcal Activiteit: Fietsen - 40 minuten, Rusten - 15 uren en 20 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Ik zou als ik hem was voedingschemas opzoeken die bij spieropbouw passen. Het werkt het beste als hij z’n voeding hier goed op instelt. Zelf weet ik niet precies wat je moet eten, m’n broers zijn van de fitness en die zitten steeds aan de shakes maar dat snap ik ook niet want ik zelf haal meer eiwitten uit skyr of zo iets. Daarnaast eten ze gezond maar wel heel veel. Veel kip, groentes, ei etc. 
26 jul 18 door lid: lgreinerart
Als je naast deze app ook de app ‘MyMacros’ download, kun je daarmee heel zien wat de verhoudingen zijn van de macros. Je kunt kiezen in welke fase je wilt, dus spiermassa groeien of juist bodyfat minderen met behoud van spieren (zoveel mogelijk want je verliest bij cutting altijd iets van je spiermassa) Ik vul daar in m’n gegevens. En die cijfers die ik terugkrijg gebruik ik weer in FatSecret. 
27 jul 18 door lid: ToskeB
Dank jullie wel voor de reactie. Ik ga het doorgeven! 
27 jul 18 door lid: dani.p2

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


dani.p2's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.