lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 23 jul 18


Bekijk Dieet Kalender, 23 juli 2018:
1389 kcal Vet: 44,64g | Eiwit: 90,89g | Kolhy: 158,44g.   Ontbijt: Gedroogde Abrikozen, Quaker Havermout Crunchy Muesli Goji- & Blueberry, Blauwe Bessen, Koffie, Friesche Vlag Halvamel (10ml), Katharos Yoghurt Griekse Stijl. Lunch: Zonnatura Paprika Spread, Bolletje Lichte Crackers Spelt, AH Hummus Choco, Philadelphia Bieslook, Lidl Rucola. Diner: Breyers Smoorh Vanille Ijs, Conimex Mix Voor Bami Goreng, Aldi Nasi-Bami Groenten, Gebakken Ei, Geroosterde of Gebakken Kipfilet, Bloemkoolrijst, All Seasons Gemengde Sla, Plus Tuinkruiden Dressing, Optimel Drinkyoghurt. Snacks/Andere: AH Snoeptomaatjes, Komkommer (met Schil). meer...
1874 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb vandaag de smaak ‘mint-chip’ gekocht. Super lekker. 
23 jul 18 door lid: KaatjeVGN
Oké, die ga ik ook eens proberen. Deze was ook echt lekker (al vind ik dat al heel snel met ijs😂) 
23 jul 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Het was voor mij de eerste keer dat ik dit ijs probeerde en ik kon geen verschil proeven met regulier ijs. Heerlijk om af en toe eens ijs te kunnen eten zonder schuldgevoel. Of gelijk een stuk van dagelijkse calorieën kwijt te zijn. 
23 jul 18 door lid: KaatjeVGN
Ik had er nog nooit op gelet, maar zag het in deze groep voorbij komen. Heb al verschillende smaken en van andere merken (Oppo en Kou­pe) geprobeerd en allemaal erg lekker. 
23 jul 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Heb vandaag toevallig 2 oppo gehaald. Cookie dough.. Vind dit merk becjers een stuk minder zoet dan oppo.. Maar desalniettemin.. Allemaal heerlijk. Met een scheutje caramel saus (3 calorieën, geen khd) erover... Nomnomnom.. Straks maar ff schaaltje maken lol 
23 jul 18 door lid: Mootjuh0107
Eet smakelijk voor straks Mootjuh, en geniet ervan 😊 
23 jul 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
In de aanbieding bij de AH deze week en het schap in mijn AH was al gelijk bijna leeg🙈 Ik wil de munt ook graag proeven maar nog niet gelukt. De salted caramel van Oppo is iig heerlijk en die was er nog wel. 
23 jul 18 door lid: Cezanne07
Ik ga de nieuwe smaken van B&J testen de low calories  
23 jul 18 door lid: HellRaver
@cezanne: bij ons ik Appie was het schap idd ook al ver leeg. Wilde eerst een smaak proberen, maar ga zeker van de week nog een beker halen. Eet smakelijk iedereen. 
23 jul 18 door lid: KaatjeVGN
kan je dat óveral kopen of alleen AH? 
23 jul 18 door lid: fromfattofaboulous
Ik heb ze nog niet ergens anders dan bij de appie gezien. Maar ik las net bij iemand anders dat dirk/digros ze ook heeft (allen hier niet).  
23 jul 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Thanks Loneke! 
23 jul 18 door lid: fromfattofaboulous

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.